AYLA

410 17 22
                                    

Yayın tarihi :  27 Ekim 2017

Süre: 2 saat 4 dakika 

Tür:Tarih, Dram, Romantik 

Yönetmen: Can Ulkay 

Oyuncular:Çetin Tekindor ,Lee Kyung-Jin ,İsmail Hacıoğlu,Kim Seol ,Ali Atay,Taner Birsel ,Mehmet Esen ,Murat Yıldırım ,Erkan Petekkaya ,Altan Erkekli ,Damla Sönmez ,Eric Roberts,Cade Carradine,Sinem Uslu ,Meral Çetinkaya ,Burç Kümbetlioğlu,Duygu Yetiş ,İlber Gürtunca ,Caner Kurtaran ,Ali Barkın ,Nilgün Kasapbaşoğlu ,Büşra Develi,Koray Ergün,Mine Teber,Esra Dermancıoğlu,Toygan Avanoğlu ,Kim Byoung-Soon, Chaby Han ,Kang Yeon Jeong ,Johnny Young ,Claudia Memory Monroe ,Halil Kumova 

Konusu:Film, 1950 yılında Kore Savaşı sırasında geçmektedir ve yaşanmış bir olayı konu almaktadır. Savaşın ortasında, Süleyman Astsubay donmak üzere olan küçük bir kız bulur. 5 yaşında olan bu Koreli kız yetimdir ve nereye gideceğini bilmemektedir. Süleyman Astsubay küçük kızı kurtarmak için kendi hayatını tehlikeye atar ve onu ordu üssüne kaçırır. Yetim kızın adını bilmediği halde onunla iletişim kurmaya çalışan Süleyman Astsubayın yetim kız ile arasında ayrılmaz bir bağ oluşur. Süleyman Astsubay, birliğin neşesi haline gelen yetim kıza Ayla ismini verir. Savaş sona ermeye başlayınca Süleyman Astsubayın tugayına Türkiye'ye dönecekleri haber verilir. Süleyman astsubay Ayla'yı bırakmak istemez ve onunla yanında olabilmek için elinden geleni yapar. Ayla'yı bırakıp dönmek istemeyen Süleyman Astsubay her yolu denese de diplomatik engelleri aşamaz. Küçük kızı Kore'de bırakmak zorunda kalan Süleyman Astsubay ve yetimhaneye verilecek olan Ayla son vedalarında tekrar bir araya gelmeye söz verirler. Yıllar ikiliyi yeniden buluşturacak mıdır?


Film gerçekten çok güzeldi kore  fanı olan veya olmayan herkes ayla filmine gitti ve biletler hemen tükeniyordu benim gittiğim zaman  Allah tan bitmemişti :D tabiki de çok ağladığım bir film oldu arkadan herkes burnunu çekiyordu :D film bitti baktım çoğu kişinin gözleri şişmiş kızarmıştı uzun lafın kısası harika filmdi gidemeyenler inşallah bir an önce gider ve izler :D

Not:

1 – Filmin çekimleri Türkiye ve Güney Kore'de yapılmıştır. 

2 – Film, Türkiye'nin 90. Oscar Ödülleri için "yabancı dilde en iyi film" adayıdır.

3- Reply 1988 dizisini izleyenler bilir oradaki küçük kız  oynuyor :D çook tatlı 

3- Reply 1988 dizisini izleyenler bilir oradaki küçük kız  oynuyor :D çook tatlı 

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.
KORE FİLMLERİ (SADECE FİLM )Место, где живут истории. Откройте их для себя