DO RE MI FA SOL LA SI DO

714 15 7
                                    

Yayın tarihi: 3 Nisan 2008
Süre: 1 saat 45 dakika
Tür : Dram, Gençlik, Müzikal, Romantik
Yönetmen: Keon-hyang Kang
Oyuncular:JANG KEUN SUK, Ye-ryeon Cha, Ee-cheol Jeong, Eun-kyeong Na, Hye-ok
Konusu: Jung-won luna parkta çalışırken sevimli bir ejder kostümü giyer ve Eun-gyu kendisiyle alay ettiği için üzerine soda döker. Kısa bir süre sonra, Jung-won, yeni komşusunun Eun-gyu olduğunu öğrenir. Eun-gyu, Jung-won'u yaptığı işi ailesine söylemekle tehdit eder. Jung-won, Eun-gyu'nun çenesini kapalı tutabilmek için bir hafta boyunca gitarını taşımayı kabul eder.
Jung-won, Do Re Mi Fa So La Si Do grubunun vokalisti olan Eun-gyu'ya karşı özel hisler beslemeye başlar. Bu Eun-gyu için de geçerlidir. Bir süre sonra bir çift olurlar.
Kaderin garip bir cilvesidir ki Jung-won prova odasına gittiğinde eskiden tanıdığı bir yüzle karşılaşır, Hee-won. Bu her şeyi daha da karışık hale getirir. Hee-won ve Jung-won 10 yıllık arkadaştılar. Ama Jung-won, Hee-won'un ailesinin parçalanmasına neden olan bir şey yaptıktan sonra birbirleriyle hiç konuşmadılar. Jung-won'dan intikam almak isteyen Hee-won, arkadaşlarının onu sakat bırakana dek dövmesine müsaade eder. Jung-won şimdi öğrenir ki kendi erkek arkadaşı, Hee-won'un en iyi arkadaşıdır.
Hee-won, ne yapmış olursa olsun hâlâ yakın arkadaşı olarak gördüğü Jung-won'u sevdiğini ve kendisine geri dönmesini istediğini itiraf eder. Jung-won da, Hee-won'un kendisine yaptığı şeye rağmen hayatına kabul eder. Böylece Jung-won iki kişi arasında tercih yapmak zorunda kalır.

 Böylece Jung-won iki kişi arasında tercih yapmak zorunda kalır

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

NOT: Gerçekten eglenceli ve bir okadarda duygusal bir film. Ne yazsam diye düşünürken bir tane arkadaş bu filmi önermişti bende bunu yazım dedim belki çoğunuz izlemiştir izlemeyen varsa da mutlaka izlesin :) :)
NOT:Eger sizin de beğenip çok sevdiğiniz film varsa söyleyin :)

KORE FİLMLERİ (SADECE FİLM )Where stories live. Discover now