47 päivää näkemättä

76 5 0
                                    

"Mun ajatukset hukkuu suhun edelleen enkä pääse irti, oon kun hämähäkin verkossa etkä sä uhraa varmasti ajatustakaan mulle kun oot tunnekylmä paska eikä sellasiin pitäis ikinä, ei ikinä koskee pitkällä tikullakaan vaikka ne ois lämpimii sen hetken kun sulla on kylmä ja ne ois ihastuneita sun murteeseen.

Silti mun muistoissa pyörii sun hymy, se miten mua otti mahan pohjasta kun kiedoit sun kädet mun vyötärön ympärille, ja se kun pussasit mua ekan kerran, niin hellästi etten ees osannut panikoida. Se ilta, kun vaan istuttiin sen lammen äärellä vierekkäin ja sua nauratti kaikki mitä sanoin. Muistan sen mistelin jonka alla suudeltiin, sun ruumiinlämmön ja tuoksun, sen miten tunnuit hyväksyvän mut sellasena kun oon ja kunnioittavan sitä mitä olin.

Ei sillä, musta tuntuu, että pikkuhiljaa kadotin itteni suhun ja sun mielipiteisiin, en enää heittänyt läppää vaan hymyilin hiljaa kuunnellessani sun juttuja. Ja mun ahdistus kasvo koko ajan, se levis ja syövytti mun eläväisyyden ja se oli varmaan sun isku alkaa ottaa välimatkaa. Mä luulen sun tehneen ihan oikeen valinnan. Tai siis, en ollut kokonainen alun alkaenkaan, eikä sellanen tila oo sovelias oikeeseen ihmissuhteisiin.

Ens kerralla kun luulen et teen jotain läpällä niin toivottavasti pysähdyn miettimään et miten pahasti oon sen jälkeen palasina, miten leveeltä alueelta ne maljakon palaset pitää kerätä, miten isoiksi paloiksi ne jää - niitä kaikkia miljoonaa jotka keittiön lattialle levisi mä en ikinä saanut kerättyä."

Excerpts from books I'll never write (Finnish)Where stories live. Discover now