AnnaBlue

18 4 0
                                    

1.De unde ai aflat de această aplicație?
  Am dat de Wattpad pur și simplu întâmplător acum vreo patru ani. Țin minte și acum că eram curioasă să aflu cât mai multe despre legenda lui Jeff the killer și datorită lui am dat de această aplicație, sau cum îi mai spunem noi, veteranii Wattpad-ului, "micul site portocaliu".

2. Din ce te inspiri?
  De obicei țin să mă inspir din diverse seriale sau chiar filme, în cele mai rare cazuri o fac și din cărți sau întâmplări reale. În cele mai multe cazuri, care sunt și comice, mă uitam random pe internet după anumite poze, le găseam și îmi dădeau diferite idei de a continua să scriu mai departe o anumită carte sau chiar de a începe una nouă.

3. De obicei o carte bună se joacă cu senzațiile cititorilor. Crezi că povestirile tale le provoacă cititorilor asemenea senzații?
  Nu pot spune asta cu exactitate, dar un lucru știu sigur. De fiecare dată când scriu un capitol la o carte stau și mă gândesc puțin dacă mie ca cititor îmi place sau nu ceea ce citesc. Mereu am încercat să mă pun și în pielea celorlalți ca să-mi pot da seama dacă îmi transmite o anumită stare sau nu. Ce-i drept nu am avut rezultate bune mereu, dar datorită lor am reușit să văd unde am greșit și ce pot face ca să îmbunătățesc acel lucru. Sunt o perfecționistă de fel și urăsc când un lucru nu-mi iese exact cum mi-am dorit.
  În principiu spun că anumite senzații și trăiri tot am reușit să le transmit cititorilor mei. Atâta timp cât reușesc să le aduc un mic zâmbet pe buze sau o emoție oricât de mică ar fi ea, eu tot mulțumită sunt.

4. Ce sau cine te-a motivat să continui să scrii?
  Nu prea pot spune că am avut mereu încredere în mine când scriam pe Wattpad. Mă simțeam mereu pusă sub stres și mereu mă gândeam dacă mai are rost să continui să scriu sau nu, pentru că nu știam dacă ceea ce urma să scriu va avea un impact sau nu. Dar datorită câtorva persoane am decis să rămân pe acest site și să continui să scriu. Am avut multe momente în care am vrut să renunț, dar a fost acel ceva care mi-a spus să nu o fac pentru că voi regreta mai târziu. Cât despre acele persoane, se cunosc foarte bine și le mulțumesc din suflet că au fost acolo să-mi mai dea din când în când o palmă peste față ca să mă trezesc la realitate.

5.Care sunt cărțile tale preferate de pe Wattpad?
  1. Umbra - Cenușă și oase de @selkkiez
  2. Sinestezia nu e o boală de @ClaudiaBenko
  3. Bloody Mary de @AlinaIuliana
  4. Fata de la metrou de @fraguta
  5. Viktor Frankeinstien - Mereu și pentru totdeauna de @selkkiez

6. Ce planuri ai pentru viitor? Ai vrea să te apuci de vreo nouă carte?
  Cred că mi-am schimbat de vreo două ori până acum planurile de viitor. Da, am planuri, dar momentan trebuie să trag tare de tot cu dinții de ele ca să devină realitate. Inițial planul meu ar fi să plec din țară, în Japonia sau Coreea de Sud, cel de-al doilea goal al meu ar fi să reușesc să-mi public una din cărțile mele.
  Momentan nu, aveam în plan să le termin pe cele pe care le-am început, dar am o idee încă neconturată pentru o nouă carte, dar mai trebuie să mai aștepte.

7. Dacă ai fi tu în locul nostru, ce ai vrea să aflii despre tine?
  Dacă m-aș vedea peste cinci sau zece ani acolo unde mi-am propus să fiu.

8. De unde îți vine numele?
  Anna vine de la numele meu real, iar Blue pur și simplu de la culoarea albastru, care este de fel și una din culorile mele preferate.

AnnaBlue îți mulțumim că ți-ai făcut timp să ne răspunzi la întrebări.

~Simo

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 16, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

INTERVIURIWhere stories live. Discover now