XxFlamerXx

53 3 2
                                    

1. De unde ai aflat de aplicația wattpad? Ești mulțumită de ea?
-> Din întâmplare: Eram pe Facebook si o fata mi-a scris pe privat să-i votez povestirea de pe Wattpad, la început aplicația mi sa părut o prostie, dar apoi am zis sa o instalez si eu si uite unde suntem acum! Nu pot spune ca sunt chiar mulțumită, adică acum un an când am instalat-o nu erau atât de multe cărți cringe, dar odată cu trecerea timpului numărul lor a crescut si asta ma face sa urăsc Wattpad-ul din ce in ce mai mult.

2. De unde îți vine inspirația pentru cărțile tale?
-> Inspirația îmi vine din tot, când privesc ceva, când ma plimb sau când văd ceva, de obicei se intampla noaptea fiindca am mai mult timp sa ma gândesc.

3. Dacă cineva te-ar pune sa te descrii într-un cuvânt, care ar fi acela?
-> Dezordonata, fiindcă am mereu ideile împrăștiate si de multe ori sunt cu capul in nori.

4. Cum ți-ai ales numele de utilizator? De ce l-ai ales pe acesta, si nu altul?
-> La început îl aveam altcumva, dar după nu am mai fost mulțumită, am vrut sa îl schimb si am încercat o mulțime de alte nume, pana la urma m-am întrebat cum sunt eu si sigur ca nu puteam sa îmi pun nume "XxCarelessXx", in situațiile de criza sunt rapida si spontana, așa am ajuns la cuvântul englezesc "Flame" de unde a rezultat "Flamer".

5. Ce tip de cărți îți plac?
-> De la horror la SF si de la ficțiune adolescenti terminând cu dragoste, nu prefer un gen anume, atâta timp cât cartea e scrisă bine nu conteaza ce gen e, cel puțin pentru mine.

Mulțumesc @XxFlamerXx pentru timpul acordat!

-Sky-

INTERVIURIWhere stories live. Discover now