67 Bölüm

311 20 0
                                    

67 Bölüm

Kalem turnuvası 3

     İlk elemeler bitmiş ikinci elemeler başlamıştı. Sona kalan 8 kişi birbirleri ile eşleştikten sonra sırayla birbirleri ile mücadele etmeye başladılar. Haluk bu sefer başka bir öğrenci ile karşılaşmıştı. Bir centilmenlik olarak ilk onun kalem çevirmesini işaret etmişti. Öğrenci başından terler boşalarak kalemi havaya attı, kalem havada epey bir havalandıktan sonra elini kıpırdatmadan tutmaya çalışacaktı. Bir anlık bir kıpırdatma bile elenmesine yol açacaktı. Kalem yere düşerken iyice hazırlanmıştı bu sefer karşılayacaktı fakat düşündüğü gibi gerçekleşmedi, kalem eline çarptıktan sonra sıranın üzerine düşmüştü. Haluk daha kalem çevirmeden bir üst tura çıkmıştı. Kendini geriye doğru yasladı.

Yurdakul

‘’Haluk seni finalde görmek istiyoruz’’

Pekcan

‘’Kaleminle bize hava atarsın’’

Demir Yumruk Seyfettin

‘’Bala elemeleri geçiyorsun senin önünü keseceğim’’

Rüzgâr Adam Haluk

‘’Finalde görüşürüz arkamda kalırsan rüzgârımda boğulursun’’

        Geriye sadece 4 kişi kalmıştı ikili yarı final eşleşmesinden sonra final gerçekleşecekti. Haluk bu sefer yerinden kalkıp başka bir yere oturdu. Yanına oturduğu öğrenci kendinden oldukça emindi. Öğretmenin işareti ile öğrenci kalemi havaya atıp çevirmeye başladı oldukça hızlıydı, yaptığı hareketi kusursuzca yerine getiriyordu. Öğretmen onun süresi dolunca durmasını işaret etti. Herkesin gözü bu sefer jüriye dönmüştü.

Juri 1

‘’9 puan’’

Juri 2

‘’9 puan’’

Juri 3

‘’10 puan’’

Öğretmen

‘’Sıra sende kargaşa çıkartan çocuk’’

Rüzgâr Adam Haluk

‘’Dikkatle beni izle bu yolda tek rakibim Vezirtepe havayolları’’

Demir Yumruk Seyfettin

‘’Bence bu kez havayı iyi verecekler sana’’

       Haluk önce sol eline kalem alıp yine aynı numarayı yaparak çevirmeye başladı. Bir kaç saniye sonra çevirirken diğer kalemi hazırlayıp diğer eli ile çevirmeye başladı. Sol elindeki oldukça hızlı dönerken sağ elindeki ona göre yavaş kalıyordu. Turnuvanın en ilginç hareketi olduğundan seyircilerden alkış almıştı. Öğretmen zamanı dolunca ona durmasını işaret etti. Haluk kalemleri yere bıraktı. Juri kendi aralarında biraz konuştuktan sonra

Juri 1

‘’10 Puan

Juri 2

‘’9 Puan

Juri 3

‘’10 Puan’’

Öğretmen

‘’Evet, finale sadece iki kişi kaldı. Birisi Seyfettin diğeri kargaşa çıkartan çocuk’’

Demir Yumruk Seyfettin

‘’Bu anı bekliyordum bende’’

Rüzgâr Adam Haluk

‘’Seni elemek benim için ayrı bir zevk olacak’’

     Görevli öğrenciler bir sıra haricinde bütün sıraları üst üste koyarken Seyfettin ve Haluk aynı sıraya oturmuştu. Efsane rotring tiky 1 kalemini ikisine almak istiyordu. Öğretmen bir kez daha ilk çevirmeyi Seyfettin’e vermişti. İkisini de izlemek izleyicilere zevk vereceğine kuşkusuz inanıyordu. Seyfettin de tıpkı Haluk gibi yaparak iki kalemi eline aldı. Öğretmen işareti verdikten sonra çevirmeye başladı. İki eline muhteşem bir şekilde hızlıydı. Haluk biraz yüzünü buruşturmuştu. İki eliyle de rahat kalem çeviriyor oluşu onu biraz zorlayacak gibiydi. Haluk kaybetmeyi göze alamazdı o kalemi istiyordu ve alacaktı.

Rüzgâr Adam Haluk

‘’Daha hızlı ezik sen bu hızla ancak kaplumbağa karşı kalem çevirmede üstün olabilirsin. Kahretsin senin gibi bir rakibi bana rakip olarak verdiklerine utanıyorum. İnsanlıktan değil senden de değil kendimden utanıyorum.’’

Vezirtepe Lisesi | 2 Sezon[Askıda]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin