Κεφάλαιο 110.

7.5K 750 171
                                    

Ακούστε το τραγούδι 👆

-Πες μου επιτέλους! είπα απότομα.

Αυτη η αναμονή με σκοτώνει.

Μου ειπε ότι με ερωτεύτηκε και μετά έμπλεξε την γνωριμία μας...

Δεν καταλαβαίνω!

-Δεν θέλω να με διακοψεις... Οκευ? είπε κοιτώντας με.

-Εντάξει απλά πες μου! είπα αγανακτισμένη.

-Να απλά... Μου αρεσες από την πρώτη στιγμή που σε είδα και... Δεν ήθελα να το πω σε κανέναν. Ήμουν το bad boy του σχολείου, δεν μπορούσα να πω πως μια γκόμενά μου αρέσει για κάτι παραπάνω από σεξ!

Το κράτησα μυστικό για ένα χρόνο.. πάντα όμως έψαχνα ευκαιρίες να είμαι κοντά σου...

Ας πούμε την μερα που εχυσες τον καφέ επάνω μου και σε απείλησα ότι θα σε χτυπήσω ήταν απλά αντίδραση για να μιλήσουμε ξανά.

Μέχρι που τσακωθηκαμε την ημέρα που κοροιδευαμε με τον Άλεξ την Άννα. Μου είπε πως είσαι πολύ ζόρικη και με κορόιδευε που με ταπωσες. Τον έβρισα και του είπα πως άνετα θα μπορούσα να σε κανω να σκάσεις και εκείνος με προκάλεσε να βάλουμε το στοίχημα. Από την μια Δεν ήθελα να το κάνω γιατί δεν ήθελα να σε πληγωσω Αλλά από την άλλη Αφού δεν είχα σκοπό να παραδεχτώ σε κανέναν ότι ήδη ήμουν ερωτευμένος μαζι σου αυτός θα ήταν ένας τρόπος να είμαι κοντά σου.

Το στοίχημα ξεκίνησε και έκανα ότι μπορούσα για να σε κάνω να με ερωτευτεις έστω και για το στοίχημα. Δεν ξέρεις πόσο ζήλεψα όμως Όταν ο μαλακας ο Ορέστης μπήκε στην ζωή Σου! Και άλλο τοσο θυμωσα Όταν προσπάθησε να σε βιάσει.

Τελικά Μετά απο λίγο καιρό κατάφερα να σε κάνω να με ερωτευτείς και ήμουν χαρούμενος για αυτό... Επιτέλους τα συναισθήματα μου είχαν ανταπόκριση! Αν και είχα πολλές τύψεις για το στοίχημα, ήσουν πλέον δική μου.

Έπειτα από λίγο καιρό... Όταν ο Άλεξ άρχισε να νιώθει πράγματα για την Άννα αποφάσισα να σταματήσω το στοίχημα και να πω πως απλά σε ερωτεύτηκα στα αλήθεια.

Αλλά... Πήγαμε σε εκείνη την κρεπερι και έγινε αυτό το σκηνικό με την σερβιτόρα. Με παρομοιασες με τον Ορέστη και η αλήθεια είναι ότι νευριασα πολύ. Όχι γιατί έλεγες πως στον θυμιζω... Αλλά γιατί ήμουν χειρότερος από εκείνον.

Δεν σου άξιζα Εύα... Έτσι πίστευα... Για αυτο δεν σταμάτησα ποτέ στο στοίχημα. Θα το μάθαινες, θα με μισουσες και θα έμενες μακρυά μου. Θα είχες πληγωθεί και θα απομακρυνοσουν... εγω δεν θα μπορούσα να το κανω αυτό... Έχω κολλήσει με εσένα τόσο άσχημα ρε γαμωτο... Δεν αντέχω μακρυά σου...

In love with the bad boyΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα