4. časť - štetka

298 18 0
                                    

Ták dnes je ďeň D.Práve som dopila krv z pohára, keď mi zazvonil mobil.Na displey blikalo Emillyno meno.Hneď som zdvihla:

"Ahoj Em,deje sa niečo?"

Emilly neotáľala a hneď povedala:"Ahoj,musíme sa stretnúť... Kde si teraz ?"

"NO ja som v Londýne,stalo sa niečo ?" povedala som

Ona odvetila:"Prišla by si zajtra na Slovensko?Takto po telefóne sa to nedá vysvetliť"

Nastalo dlhé ticho,po chvíli som ho prerušila "Dobre...zajtra som na Slovensku." 

Ani my neodpovedala a hneď zložila.Už bol čas nachystať sa na párty.Obliekla som sa vzala tašku a vyšla pred dom.Harry ma už čakal .Bol chrbtom otočený ku mne a pri tom sa opieral o auto.Tak som ho pozorovala asi 5 minút.Asi vycítil ,že sa naňho pozerám ...otočil sa. 

Usmial sa,podišiel ku mne a povedal :"Vyzeráš úžasne.." 

Len som sa usmiala „(Bože čo je na mňe úžasné ?? Veď mám na sebe len jeansy,tričko na ramienka a koženú bundu.Jáj to bude tým, že som upír ... nebol nič na tom úžasné nie je :DDD“ zase bol blúdila v mojích myšlienkách).

Nastrčil ruku ako pravý gemtleman a ja som ho chytila pod pazuchu.Odviedol ma k autu,otvoril dvere,počkal kým nastúpim a hneď ich zabuchol.Celú cestu k podniku sme išli mlčky.Harry zastavil,zaparkoval auto pred podnikom.A zase my pomohol vystúpiť.V bare som sa úžasne bavila,pila som a užívala si svoj nekonečný upíry život.Ja som sa rozhodla už ísť domov.( Vlastne som sa rozhodla nedobrovoľne ..Totiž zajtra letím na Slovensko).Harry sa tam zabával s akousi štetkou.(Ani nechápem na čo ma tam volal veď mal o spoločnosť postarané...najradšej by som tu štetku zabila..)..čo ma prinútilo sa pousmiať.Hneď som si sponemula na voňavú, teplú, stekajúcu tekutinu ...Okamžite som potriasla hlavou aby mi táto myšlienka , vypadla s hlavy :D :D :D Harryho som nechala tam nech sa tam baví s tou ku*vou.Vyšla som pred podnik a zavolala taxík.Vôbec nechápen na čo som si ho volala keď som mohla byť doma za pár sekúnd :) O pár sekúnd prišiel ku mne Harry. 

A spítal sa: "Môžem sa s tebou zviesť?Už som niečo vypil a nebolo by dobre keby som šoféroval."

"Prečo nie" odvetila som.

Taxík prišiel... zase sme boli celú cestu ticho.Keď taxík zastavil pred mojím domom..Harry povedal taxíkarovy nech na chvíľu počká a vystúpil spolu so mnou.

Pozrel sa mi priamo do očí a povedal:„Bolo mi s tebou super..Dúfam,že niekedy zopakujeme.“ 

Ja som naňho pozerala ako na zjavenie ..Ako to chcem asi povedať tej štetke...a povedala som : „Toto si chcel asi povedať tej štetke čo si bol pri nej celú noc!(večer)“ 

Chvíľu sme na seba mlčky hľadeli...

Potom Harry prehovoril: „Prepáč ... choval som sa ako idiot.“

Ja som kývla pecami, že mi to je akože jedno.Už som sa otočila na odchod keď ma Harry chytil pod pazuchu a otočil si ma k nemu.Ja som vrazila do jeho hrude.Prstom mi zdvihol bradu tak aby som mu videla priamo do očí.Postupne sa začal ku mne nakláňať.Najprv ma pobozkal jemnejšie .. noo potom pridal jazyk a už to bolo vášnivejšie a drsnejšie... Ja som sa hneď odtiahla a vrazila som Harrymu facku.(Takú silnú aby ho to bolelo... a slabú na to aby ho moja upírska sila neodvalila na druhú stranu ulice :DDD Nieže by sa mi to nepáčilo ...Noo povedzte komu by sa nepáčilo sa bozkávať s tým najsexi chalanom a k tomu chalanom z tej najznámejšej skupiny 1D.(Jasné nepovedal mi, že je zo skupiny 1D.Proste to bude tým, že som upír  )Noo a ešte tá facka bola za to, že ja som upír a on človek ... Tú facku mal dať vlastne aj on mne ... ale to je už jedno .. My dvaja sa nesmieme stretávať.Harry pozrela na mňa nechápavým pohľadom a ja som hneď vyrazila ku vchodovým dverám.Strčila kľúč do zámky a otvorila dvere.Vstúpila som do vnútra a Harry na mňa zakričal :

„Uvidíme sa.“ A nastúpil do taxíka.

Ták zajtra ráno letím na Slovensko...Spánok v tejto chvíli nepripadal do úvahy.Rýchlo som si zbalila veci do príručnej batožiny.Rezervovala letenku.A zvyšok večera som rozmýšľala nad Harrym.Musím sa o tom porozprávať s Em.Je možné aby sa Upír zamiloval do človeka ?....................................

Harry and my vampire lifeWhere stories live. Discover now