🦄Duyuru🐩

100 12 6
                                    

Hi;

Öncelikle 1000 okunma olduk çok ama çok teşekkür ederim. Son zamanlarda aldığım en iyi haberlerden biriydi ve hala arkadaşım olan mixergirlpower a bakmadıysanız bakmanızı çokça öneririm. Bende 1000 okunma nedeniyle Forever kitabımın yanına başka bir kitap daha yayınlamaya karar verdim. Zaten önceden de yazıyordum foreverdan başka kitap ama yayınlamıyordum taslak olarak kaydediyordum.

Kitabı 15 Eylül'de yayınlıycam. (Neden 15i onu bende bilmiyorum içimden geldi) Bu arada kitabım Texting kitabı olmıycak. Adıda (Ruh Öküzüm 🐃) olucak. Şuan kesinlikle ne kadar eksantrik yaratıcı ve eşsiz isimler bulduğumu düşünüyorsunuz dimi?

Kitap hakkında spoylır (umarım yanlış yazmamışımdır) veriyim.

İlk olarak kitabın ana karakterleri Nisan ve Mert. Özetle konusu ilk başta birbirine gıcık olup sonradan yavaş yavaş birbirinden hoşlanmaya başlayan ikili. Nisan aslında Jade Thirwall oluyor Mert ise Harry Styles oluyor.
Foreverda Jarry yoktu ama artık bu kitabımda olucak.
Ruh Öküzüm bölüm günleri
- Pazartesi
- Çarşamba
- Cuma
Ufak aksilikler dışında böyle olucak.

Ama tabiki Forever kitabıma ara vermiyceğim. O benim ilk kitabım olduğu için onu baya bir uzatmayı düşünüyorum. Şuan okul varken bölüm atmak zor olmaz mı diye soruyorsanız serviste giderken yazıcam akşam eve gelince yada akşam servisinde atıcam umarım dediğim gibi kolay olur.

yeliz_1206
Perrielee01
jadeyismylove
mixergirlpower
RUMEYSALEIGH
ReallPezzEdwards
rengarenkyazilar
ReallJadeThirlwall

Sizlere çok ama çok teşekkür ediyorum.  Teşekkür etmemim sebebi ise beni 1000 okunmaya çıkmamda yardımcı olan insanlar. Sizleri çok seviyorum. Umarım başka kitaplarımda da sizin desteğiniz olur.

Birde bana oy sınırı açtınız gibi bir şey geliyor yani belli bir süre boyunca kimseye volt veremiyorum o yüzden kusura bakmayın ve aynı durum olan başka birileri varsa bana onun nasıl geçtiğini yazabilir mi?

foreverWhere stories live. Discover now