TANYERİ HAKKINDA

6.4K 358 207
                                    

Selamun aleyküm,
Bayramınız mübarek olsun :)

Evet, aylar ve aylar sonra buradayım...
Sizi bu kadar beklettiğim için özür dilerim, bir açıklama gerekiyordu ama zaten her hafta başı buraya girip bir açıklama yayınlamak için hazırlanıyor sonra durum netleşmeden bunu yapmanın yanlış olacağını düşünerek vazgeçiyordum.

Tanyeri'nin bende bu süreçteki hikayesinden bahsedeyim size biraz.

Öncelikle Tanyeri'nin Wattpad'e uygun olmayan bir kurgu olduğu ve buraya koyarak hata yapmış olmam yaklaşık yedi sekiz bölüm sonra fark edebildiğim bir durumdu. Uygun olmaması da şundan ileri geliyor ki; Tanyeri aralıklı olarak okunacak, bölümlerin arasına uzun zaman girecek bir kurgu değil ve onu bu formata uyarlamak harcamaktan başla bir şey olmayacak. Yine de bunun için çok direttim, bir şekilde oturtmaya çalıştım ama olmadı ne yazık ki biraz daha zorlasam Tanyeri de anlaşılmayacaktı siz de bu karmaşada beklediğinizi bulamayacaktınız belki de.
Bu düşünce üzerine kaç ay düşündüm bilmiyorum, bir süre ara vermek zorun kaldım ve hatta hikayeden kopma noktasına kadar geldiğim anlar oldu, bu beni korkunç derece ürküttü çünkü böyle karakterlerin arasından çıktıktan sonra yeniden dahil olmaya çalışmanın ne derece zor olabileceğini bile kestiremiyordum.

Bölüm elimde hazır beklerken o bölümün yarım kalmaması ve oturması için bir sonraki bölümü de bir an önce hazırlamak için çalıştım ve sonra gördüm ki bu durum asla bitmeyecek. Yani Tanyeri bir şekilde sizin elinize alıp okuduğunuz bir kitap kadar ulaşılabilir olmalıydı ama benim bu tempoya ayak uydurmam imkansızdı.

Ve sonunda pes ettim.

Hayır, hikayeyi bırakmadım. Onu buraya uyarlamaya çalışmayı bıraktım.
Bir kısmınız durumun bu kadar kötü olmadığını düşünebilir hatta bu korkularımı gereksiz de görebilir ama emin olun çok daha kötüydü ve hikayenin bazı kısımlarının okuyucu tarafından anlaşılmak yerine hızlıca geçildiğini gördüm. Bu beni en çok üzen kısımdı.

Tanyeri için çok çalıştım, onu hayatımın her alanında hissettim ve tatile gittiğimde bile dinlenmek yerine bilgisayarımı alıp gece yarısına kadar kafede oturup devam etmek için çabaladım. Bunu bir yükmüş gibi lanse etmek istemiyorum, sadece onu taşımaya gönüllü olduğumu ama bunu elimden gelenin en iyisini yaparak başarmaya çalıştığımı anlatıyorum.

Ve nihayet...
Başarıyorum. Yani İnşaAllah.

Tanyeri yakın bir zamanda kitaplaşma sürecine girecek İnşaAllah, editörümle netleştirmeden size bu açıklamayı yapamadım ama sonunda bunu sizinle paylaşabiliyorum.

Çok yakın bir zamanda Tanyeri'ni ve sizin için verdiğim uğraşları somut bir kitap olarak elimizde tutacağız, bu sürecin her anı için oldukça heyecanlıyım.

Sizin için çabaladığımı söylememi samimi bulmayanlar olabilir fakat yalnızca şunu söyleyebilirim ki kendimi tekrar etmemek ve size farklı, yeni bir soluk verebilmek asıl amaçlarımdandı. Yalnızca bunu başarabilmek için çalışıp dua ediyorum.

Gelişmeleri buradan ve aynı zamanda sosyal medya hesaplarımdan paylaşacağım. Çok yakında Tanyeri'nin size istediğim şekliyle sunacağım İnşaAllah ve bu kez onu gerçekten size anlatabileceğimi umuyorum.

Anlaşılamaz bir kitap değil, yalnızca buraya uygun olmayan bir kitaptı.
İnşaAllah onu bu şekilde seversiniz.

Sizi bunca zaman beklettiğim için tekrar özür dilerim ve sabrınız için de teşekkür ederim.
Aklınıza takılan bir şey varsa yorumlara yazabilirsiniz.

Sizleri gerçekten çok seviyorum,
Allah'a emanet olun.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 01, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

TANYERİWhere stories live. Discover now