Deel 1

24 1 0
                                    

Kelly is 15 jaar als ze via een vriendinnetje de 26 jarige Kay ontmoet. Vanaf het eerste moment is er een bepaalde aantrekkingskracht, en een bijzondere vriendschap ontstaat. Omdat er thuis alleen maar ruzie is en de schoolresultaten van Kelly steeds slechter werden, besluit Kellys moeder en stiefvader om haar in een internaat te plaatsen. De vriendschap tussen Kay en Kelly word daardoor steeds hechter, en de twee worden verliefd.

In de zomervakantie trekken Kelly en Kay steeds met elkaar op, en wanneer Kelly na de vakantie weer terugkeert in het internaat, missen ze elkaars gezelschap. Kay beluit samen met zijn vrienden Kelly onder bedreiging van een geweer weg te halen uit het internaat, en voor Kelly te gaan zorgen. Kelly is helemaal in de wolken door het geweldige gevoel dat Kay haar geeft. Eindelijk krijgt ze bevestiging dat ze belangrijk en geliefd is.

Al snel blijkt dat Kay een duistere kant heeft en dat het helemaal niet zo leuk is om met hem samen te leven. Het beetje geld dat Kay van de sociale dienst krijgt gaat op aan bier, en Kelly raakt ondervoed. Kay ziet nog maar één oplossing voor zijn geldprobleem: Kelly zal in de prostitutie geld moeten gaan verdienen. Aanvankelijk weigert ze, maar hij mishandelt haar daarna zo erg, dat ze uiteindelijk opgeeft.
Ondanks het feit dat Kelly wordt bewaakt door de ex van Kay, ziet ze kans om te ontsnappen. Daarna zit ze 3 weken lang ondergedoken bij haar oom. In afwachting van de beslissing van de kinderrechter. Ze wil heel graag terug naar het internaat, maar de groep waar ze in heeft gezeten, is van samenstelling veranderd. Het is de vraag of ze tussen deze nieuwe jongeren zal passen. Bovendien is er heel wat voorgevallen, en wil het  internaat Kelly alleen terug nemen als ze plechtig belooft geen nooit meer contact zal opnemen met Mike

Er wordt een voogd toegewezen aan Kelly die zal gaan fungeren als tussenpersoon tussen aan de ene kant de kinderrechter en aan de andere kant haar moeder en stiefvader.

Ewaa ik ben nieuw enz en snap er nie zoveel van dus don't judge me s/o naar men nichtje die me helpt Flawless-P. kweet da er nie zoveel spanning in was enz ma da komt nog lees gwn rustig verder ewajaa

In the hands of my mentorWhere stories live. Discover now