5. Phone number

1.6K 23 14
                                    


"Mi boš dala svojo številko?" me je vprašal, ko sem se oblačila. Ležal je na postelji, pokrit z odejo. Ni mi bilo do tega, da ga ponovno srečam, čeprav je bil seks neznansko dober. Bila sem odločena, da bo slednje bilo le za eno noč. Nič več.

"Zakaj?" sem vprašala.

Njegove oči so se zabliskale. Bilo mi je jasno, da je imel nekaj za bregom. Kljub temu pa mi je bilo vseeno. Imela sem svoje življenje. Življenje, ki je bilo naporno, a hkrati ... Hkrati pa sem uživala v tem ...

"No, mislil sem, da bi se še kdaj videla," je odvrnil. Lenobno me je premeril. "Seveda, če si zadovoljna s seksom. Konec koncev se mi zdi, da si uživala." Ja, uživala sem. Komaj sem hodila od njegovega porivanja vame.

"Hm ..."

"Kaj? Boš rekla, da nisem bil dober?" je vprašal s sarkastičnim glasom. Najraje bi ga zadavila od jeze. Kdo je slednje dejal? Bil je dober, vendar me je fizično utrudil. Najraje bi se sedaj vrgla na posteljo in se pošteno naspala.

"Nisem tega rekla," sem odvrnila.

Prhnil je.

"Številka?"

"Mislila sem ostati samo pri tem," sem se obotavljala z odgovorom. Ian je zavil z očmi, nato pa se dvignil. Nisem odmaknila oči ob njegovi goloti. Nenazadnje sem se uspela nagledati njegovega telesa. Bil je popoln. Takšno telo ni imel nobeden moški, ki sem ga kdaj srečala. V meni je pričelo vreti od strasti. Sranje!

Mislila sem, da bo prišel k meni. Namesto tega pa se je pričel oblačiti. Ko si je zapel hlače, me je ošinil s pogledom.

"Gospodična je mislila ostati samo pri tem," je ponovil moje besede. Norčeval se je iz mene. "Res mislim, da potrebuješ dober seks. Vidi se, da te ni nihče pošteno servisiral. Čudim se, glede na to, kje sem te našel."

Slednje me je pogrelo.

"Oprosti, vendar se ne dajem dol z vsakim," sem nekoliko jezno odvrnila. "Mislim ... Poznam te samo nekaj ur!"

Ponovno je prhnil.

"In očitno dovolj dolgo, da si dala noge narazen," je dejal. "Ne skrbi. Bom te že našel, Gabriella." Jezno sem ga premerila in prekrižala roke. Bilo mi je jasno, da se ne bom izvlekla iz tega. Sploh pa sem morala zvečer biti spočita.

"Potem grem," sem rekla in se obrnila.

Mislila sem, da sem rešena. Vendar ne. V naslednjem trenutku me je pograbil za roko. Sekundo kasneje sem se znašla ob zidu. Njegovo telo se je pritisnilo name, da nisem mogla pobegniti. Za hip sem strmela v njegove modre oči, nato pa je svoje ustnice prisesal na moje. Začutila sem njegove roke, ki so se spolzele preko mojega telesa. V meni je ponovno zavladala strast. Komaj sem se zadržala, da mu nisem slekla kavbojke.

Odmaknil se je. Posmehljivo me je premeril.

"Očitno se boš morala zadovoljiti z dejstvom, da se vidiva. Kmalu," je dejal. Nekoliko jezno sem se odmaknila proč.

"Ne bi rekla."

"Oh, verjemi," je dejal. Opazovala sem, kako je stopil do omare in iz nje potegnil majico. "Poberi svoje stvari. Odpeljal te bom domov."

"Ni potrebno," sem hitro odvrnila.

Zavil je z očmi.

"Je," je odvrnil. "Poskrbel bom, da prideš varno domov. Očitno nisi varna pred neznanci glede na to, kako lahko te je zvleči v posteljo." Zapihala sem od jeze. Najraje bi ga nekam poslala, vendar si tega nisem drznila storiti.

Ko sva se vozila proti stanovanju, kjer sem živela, sem strmela skozi okno avtomobila. Vedela sem, da sem naredila napako. Vendar se nisem uspela zadržati. Nenazadnje sem uživala, ko me je spravil v posteljo ...

"Se vidiva, Gabriella," je dejal, ko sem mu naročila, da ustavi. Nekaj sem zamrmrala v pozdrav, ko sem stopila ven iz avtomobila in upala, da ga nikoli več ne srečam. Dovolj mi je bilo njegovega posmehljivega obraza.

Potrobil je, ko je odpeljal.

Zavzdihnila sem. Pa res nima nobene meje dobrega okusa. Počutila sem se izkoriščeno, vendar potešeno. In upala sem, da se ne srečava nikoli več.

r

In bed with Ian SomerhalderWhere stories live. Discover now