Köszönetnyilvánítás + Díj 1.

78 6 38
                                    

Sziasztok!

Sajnálom, hogy most nem egy résszel érkeztem. De mint a legtöbb könyvemnek, ennek is Harry Styles lesz az egyik főszereplője. De ezt a Harryt, egy olyan férfiről mintáztam, akit személyesen is ismerek. 

Szóval kedves A! (Direkt nem írom le a keresztnevedet sem, aki jobban ismer engem, az úgy is tudja, hogy te ki vagy). Van egy lezáratlan ügyünk, emiatt haragszom kicsit rád, de van is mit köszönjek neked, hiszen nélküled nem biztos, hogy drága olvasóim olvashatnák ezt a könyvemet. 

Ezúton köszönöm, hogy amikor a legnagyobb szükségem volt rád, ha nem is mindig, de itt voltál nekem. Hiába vagy (jóval) idősebb nálam, hiába élsz egy másik országban, hiába csak ritkán beszélünk (de ha igen, akkor sokat), hiába nincs köztünk semmilyen rokoni kapcsolat, mégis a bátyámnak tartalak, vagy a legjobb fiú (férfi XD) barátomnak, vagy nem is tudom, hogy mimnek, de az biztos, hogy valamilyen szinten szeretlek. (Senki sem gondol rosszra! :D) 

Köszönöm, hogy tartottad bennem a lelket, boldogítottál/boldogíthattalak órákon, főleg irodalmon... Jó volt veled megvitatni furcsábbnál-furcsább dolgokat, például a vákuum zacskó hasznosságát, az ősz előnyeit, hátrányait, és egyéb ilyen dolgokat. Sokat motiváltál, hogy menjek el futni, ebből egyszeri alkalom lett, igaz nagyon élveztem, csak sajnos a bokám miatt ezt be kellett fejeznem. De csak miattad mentem futás helyett este, bringázni, miattad fáztam, miattad voltam fáradt, de miattad éreztem azt, hogy igen, ezt érdemes csinálni!

Te lehet nem is tudsz róla, de amikor utoljára, abban az egy hónapban beszéltünk, miattad jártam ki többet fotózni. Miattad ismerhettem meg, ha csak látásból is, sok embert. Miattad láthattam, olyan gyönyörű dolgokat. Miattad készült elég sok jó képem.

És nem, nem utánoztalak. Melletted sokkal könnyebb volt önmagam lenni, hiszen ugyanazokat a dolgokat szeretjük, csináljuk. 

Vicces volt veled este magyarul beszélni, néha már úgy voltam, hogy megkérlek, hogy írj szlovákul, én majd lefordítom valahogy... lehet egyszerűbb lett volna néhány ilyen mondatod után: Te már megtanulva? (Persze értettem, sőt a végén már egyértelmű volt a jelentésük ezeknek a kacifántos mondataidnak). Sőt ami a legijesztőbb, ha sokat beszéltem veled egy nap, akkor én is átvettem egy kis időre ezt az érdekes ragozási stílust.  ((A. szlovák)) Szerettem a bárba kiülős estéidet, amikor írtad, hogy most mész hotelt keresni, és majd hamarosan írsz. Amikor miattad maradtam fent sokáig, amikor arra keltem, hogy a telómon a te chat-fejed villog. Szerettem, amikor google-fordítóért kapkodtam, hogy viszonylag értelmes mondatokat hozzak neked össze angolul. Érdekes volt így beszélni, hogy csak mindketten tanuljuk ezt a nyelvet. Mégis megértettük egymást, és segítettünk a másiknak. 

És tudom, hogy nem mindig csak a nyűg voltam neked, hisz sokszor éreztem, hogy szívesen és sokat írsz. Ezek voltak a magányosabb és a home office work-ös napjaid. 

Összefoglalva köszönöm neked, és remélem, hogy hamarosan tisztázzuk a dolgainkat...

Neked pedig kedves olvasóm, köszönöm, ha még nem rohantál hanyatt-homlok el ettől a könyvtől...Sajnálom, ha untattak ezek a sorok.

Most pedig...Megkaptam ezen a blogon az első díjamat, princess-of-hannia-tól köszönöm szépen! 

Szabályzat:

1. Rakd ki a szabályzatot.

2. 13 tény rólad

3. Muszáj megcsinálnod. (Oké-zsoké!) 

4. Egy heted van, hogy megcsináld! (Tessék, örülj, most időben megcsinálom!)

5. Könyvben kell megcsinálni, nem kommentben.

6. Jelölj ki rá 15 embert! (Ez nekem tuti nem fog menni, bocsi!)

13 tény rólam:

1. Örök férjem Harry Styles!

2. Kedvenc évszakom az ősz és a tavasz. De a telet és a nyarat is szeretem. (Ez értelmes volt...)

3. Szlovákul, angolul és németül tanulok.

4. Kedvenc országaim: Anglia, Szlovákia, USA

5. Kedvenc szlovák szavam: černica (szeder) [csernyicá]

6. Imádom a lovakat.

7. A Gödöllői Agrártudományi Egyetemen szeretnék tovább tanulni.

8. Szeretek olvasni. Jelenleg Széchenyi Zsigmond - Ahogy elkezdődött... Ünnepnapok  könyvét bújom.

9. Féltulajdonban van egy hálátlan cukimuki macskám, Benőke.

10. Jelenleg a Kiwi-t hallgatom... <3

11. Élnek rokonaim Los Angelesben és erről sokáig nem is tudtam...

12. Szlovákiában már nyolcszor voltam!!

13. Ah! Anya most szólt, hogy kész a vacsi :D Megyek enni...

Remélem nem idegeltem ki senkit, és elviseltétek ezt a "csodálatos " bejegyzést! Vigyázzatok magatokra! Igyekszem hamarosan új, rendes részt hozni, most bőven van ihletem... Megyek enni, mert Anya ki fog nyírni, hogy nem vagyok ott, a kaja meg kihűl...

Ja! És persze a kihívottak...

Ruggelaria_15
Vikiii27
mrsstyles9421
Kei_Katsumi
Csakegylany97
Hemolaj
TotyamuriSushima
lettike2
Ladybady
lk_dom
lettike2

Esélytelen [Harry Styles Fanfiction]Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt