De Geesten Van Het Mortuarium

1.5K 101 29
                                    

Dit is een lezersverhaal van een lezer die vroeger in een mortuarium had gewerkt. Ze vertelde me over de verontrustende paranormale dingen die ze meegemaakt had gedurende de korte tijd dat ze daar werkte....

Vlak nadat Lana was afgestudeerd aan de universiteit, besloot ze om te gaan werken in een mortuarium in de buurt. Ze werd hiervoor zeer goed betaald en het was maar een kwartier rijden van haar huis.

Lana vertelde me dat het zeer moeilijk was aan het begin, maar dat ze al snel gewend raakte aan de dode lichamen en de afschuwelijke geur. Ze moest voornamelijk helpen bij de post-mortem onderzoeken (onderzoek om een doodoorzaak te vinden).

Lana hoorde verschillende keren vreemde stemmen in het mortuarium terwijl ze alleen was. Één van de vreemdste dingen aan het mortuarium was wel dat lampen constant kapot gingen. Iedere week moesten er op zen minst 3 lampen vervangen worden in het hele gebouw. Hierdoor had de gang altijd zo'n creepy donkere sfeer.

Op een avond was Lana alleen in het mortuarium en ze beweerde dat ze voetstappen hoorde in de vriezer

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Op een avond was Lana alleen in het mortuarium en ze beweerde dat ze voetstappen hoorde in de vriezer. Toen ze de vriezer opende was er niets abnormaal te bekennen. Daarna sloot ze de deur van de vriezer en ging ze verder met papierwerk. Ze werkte een paar minuten door en vlak voordat ze naar huis wou gaan, hoorde ze opnieuw voetstappen in de vriezer. Ze opende de deur en kreeg koude rillingen over heel haar lichaam.....

Het doek dat op één van de lichamen lag daarnet, lag nu opeens gedeeltelijk op de grond...

In alle paniek belde ze onmiddellijk haar werkgever om hem te vertellen wat er was gebeurd. Lana was helemaal in shock en iets later kwam haar werkgever om te checken ofdat alle lichamen weldegelijk dood waren. Ze waren allemaal dood, maar de man kon geen verklaring geven hoe het doek opeens op de grond lag.

Lana nam een paar weken later ontslag. Ze is er van overtuigd dat ze door die angstaanjagende ervaring een trauma heeft opgelopen. Ze werkt nu als doktersassistent, maar die verontrustende ervaring zal ze nooit vergeten....

 Ze werkt nu als doktersassistent, maar die verontrustende ervaring zal ze nooit vergeten

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet te stemmen en te volgen xD

Geef Lana een beetje steun in de comments. Ze wou anoniem blijven, maar ik mocht haar echte naam wel gebruiken. Ik zal er voor zorgen dat ze jullie comments te lezen krijgt :)

Echte Horrorverhalen IIWo Geschichten leben. Entdecke jetzt