AB《5》

759 121 141
                                    

( Medyadaki Yaprak 👆 Çok tatlı demi? 😍)

Çekimden 2 gün sonra akşam saatlerinde defne, yaprakla beraber mutfakta çikolatalı pasta yapmaya kalkışmışlardır. Bol kahkahalı ve maceralı pasta yapımı bittikten sonra banyoya gidip un ve sos olmuş hallerinden kurtulmak için defne önce yaprağı yıkamıştır. Onun kurulanmasını, saç taraması ve giyinmesine yardım ettikten sonra kendisi de duşa girip iyice temizlenmiştir. Daha sonra banyodan çıkıp yaprağa uyguladığı işlemleri kendisine de uyguladı. Defne, yaprağın yanına yaklaşıp onun tombiş yanaklarına öpücükler kondurur.

" Ohh benim kuzum ne kadar da tatlı olmuş? Mis gibi kokuyorsun yaprağım."

Yaprak kıkırdayarak defnenin boynuna minik kollarını sararak defneye sarılır.

" Defne abya seyi tok seviyoyum! Iyi ki vaysin!"

Defne, kocaman gülümseyerek kollarını minik bedene sararak yaprağın sarılmasına karşılık verir.

" Bende seni çok seviyorum kuzucuk! Sende iyi ki varsın güzelim."

Defne biranda hıçkırık sesi duyunca kaşları şaşkınlıktan havaya kalkar. Yapraktan kollarını ayırmadan yüzünü yaprağın önüne getirir. Yaprağın gözünden düşen her göz yaşını görünce gülen yüzü düşer. Hemen bir eli ile yaprağın küçük gözyaşlarını siler.

" Yaprak kuzum ne oldu? Niye ağlıyorsun?"

Yaprak, zor olsada konuşmaya çalışır.

" Defne abya, seyn oymasaydin beyki ben simdiy tok kötüy oyuydum. O ayyem oyacak kadin beyi bıyaktı ditti! Beyn oya ne yaptim kiy? Beyi niye istemediy? Beyn kotuy biyi miyim de beyi biyakti? Beyim sucum neydiy? Maydem beyi istemiyoydu niye düyyaya getiydi beyi? "

Defne yaprağın ağlamasına dayanamadan yaprağın kafasını kendi göğsüne bastırıp ona sımsıkı sarılır.

" Şş kuzum! Böyle düşünmemelisin. Sen asla istenmeyecek bir çocuk değilsin! Tamam o kadın seni bırakmış olabilir. Ama kendinde suç arama be güzelim.Belki annenin maddi durumu yoktu. Sana bakacak gücü olmayınca bırakmıştır. Ama bir yandan da öyle yapması iyi bir şey değil tabikide. Lakin artık bunları düşünme tamam mı? Bak ben varım, peri ablan var. Artık yalnız değilsin kuzucuk! Ben ömrümün sonuna kadar senin yanında olacağım. Sen benim hem olmayan kardeşim hemde kızım gibisin yaprağım. Ben seni herşeyden çok seviyorum!"

Yaprak, biraz sonra sakinleşince defne onu kucağına alır ve beraber aşağıya inerler. O sırada kapının zil sesi duyulur. Defne, kucağındaki yaprakla beraber kapıya doğru gelir. Kapıyı açtığında eski sevgilisi ozan'ı görür.

" Senin burada ne işin var?!"

" Ah hadi ama defne! Beni özlemedin mi?"

Defne yüzünü buruşturur. Çünkü ozan biraz içki içtiğinden kötü kokuyordur.

" Ne özleyeceğim ben seni be?! Senin gibi şerefsiz birini ne merak ederim ne de özlerim!"

" Defne bak o gün yaptığım hataydı biliyorum. Ama bak bana geri dönsen seni mutlu ederim."

" Ne? Ben sana geri mi döneceğim?! Güldürme beni ozan! Benim en büyük düşmanım olan kızla yattın sen! Ben sizin o iğrenç halinizi görmek zorunda mıydım? Ha?! Güya beni seviyordun! Ama hepsi yalanmış! Sen benimle oyun oynadın! Kim bilir o kızdan başka kaç tane kızla yatmışsındır benle sevgiliyken?! Defol git burdan!"

( Bu arada yaprak salona gitmiştir. Yani konuşmaları duymuyor)

Ozan defnenin ellerini tutar.

Aşk Bahçemsin (DefÖm) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin