AB《1》

1.3K 133 124
                                    

Defne, gözlerini yeni doğan güneşle açmıştı. Yataktan yavaşça kalkıp üzerindeki toz pembe rengindeki kenarları dantel işlemeleriyle dolu, dizinin 1 karış üstünde gelen geceliğini düzeltip banyoya geçti. Üstündeki uyku sersemliğini atmak ve güne güzel başlamak için duş almak istedi. Yavaşça jakuziye yaklaşıp istediği sıcaklıkta suyu ayarlamaya başladı. Bi 5 dk sonra su hazır olunca suyun içine gardenya kokulu jelinden döktü. Üstündeki gecelikten kurtulup dikkatlice jakuzinin içine oturdu. Suyla buluşan bedeniyle rahatlamıştır. Bi 20 dk sonra jakuzinin içinden çıkıp duş kabininin yanında duran bornozunu alıp giydi. Saçlarını havluya sardıktan sonra aynanın karşısına geçer. Aynanın yanındaki kapaklardan birini açar. Içinden el yüz kremini alır. Yüzüne ve ellerine kremi sürdükten sonra kremi yerine koyar. Odasına geçtikten sonra gardırobundan siyah dantelli iç çamaşırlarını alıp giyer. Daha sonra gardırobunun diğer bölmesinden bugün giyeceği kyafeti seçer.

Üzerini giyindikten sonra odanın içini telefonun zil sesi doldurmuştu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Üzerini giyindikten sonra odanın içini telefonun zil sesi doldurmuştu. Defne telefonunu eline aldığında arayanın menajeri Peri olduğunu görür. Telefonunu açar.

" Günaydın Defne Hanım"

"Günaydın Pericim"

" Defne Hanım müsaitseniz evinize gelmek üzereyim,size  haber vermek için aramıştım."

"Tamam canım. Bekliyorum seni. Görüşürüz."

"Görüşürüz Defne Hanım"

Defne telefonu kapattıktan  sonra makyaj masasına geçer. Bol makyaj yapmayı sevmediğinden sade,hafif bir makyaj yapmayı tercih etti. Yüzüne az fondoten, rimel sürmüştü. Dudaklarınada dudak parlatıcı sürerek makyajını bitirmişti. Makyaj masasının yanındaki çantasını alıp içine gerekli eşyalarını koyduktan sonra odadan çıkar ve aşağıya doğru iner. Aşağıya indiğinde duyduğu anahtar sesiyle kapı tarafına bakar. Gelen menajeri peridir. Peri, gülümseyerek defneye yaklaştı.

"Hoşgeldin Pericim. Hadi gel birlikte kahvaltı yapalım. Ne dersin?"

" Olur Defne Hanım"

Ikili mutfağa geçtiklerinde defne buzdolabından omlet için yumurtaları çıkarır. Peri de kahvaltılık malzemeleri hazırlamaya başlar. Defne elindeki yumurtaları ocağın yanına koyup tavayı alır. Ikili kısa sürede kahvaltıyı hazırlayıp masaya koyarlar. Kahvaltıyı yemeye başladıklarında peri konuşmaya başlar.

"Defne Hanım, bugün öğlen 2'ye kadar bir programınız yok. Ikide sizinle bir proje hakkında konuşmak için birkaç kişi sizinle buluşmak istiyorlar. Daha sonra bir dergi çekimi var. Yani pek bakılırsa fazla gitmemiz gereken yer yok gibi."

"Hım peki, şu proje hakkında bana biraz bilgi verir misin?"

" Şimdi bu proje uluslararası bir moda şirketinin kapağı olmak ile alakalı. Bu şirket baya ün kazanmış ve başarıdan başarılara imza atan bir şirketmiş. Ve sizin doğal güzelliğiniz onların dikkatini çekmiş. Hatta sizinle sadece bir kerelik değil uzun süreli çalışmak istiyorlarmış. "

Aşk Bahçemsin (DefÖm) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin