{28} Te-ai sărutat cu Marsel?

636 35 8
                                    


-Pe locuri ,strig eu .

-Fiți gata , el.

-Start spun demarând în tromba știu unde sa fac marele pas pentru a câștiga. Il las sa o ia în fata mea pentru al lasă să creadă că sunt slabă. Il las sa înainteze și când mai sunt fix 750 metri pana la școală dau drumul ambreajului mărind viteza și depășindu pana la intrarea în școală îl iau. Intru pe porțile scoli fac un drift ca sa atrag privirile chiar tuturor la final ajungând cu fața spre poartă. Imediat după mine ajunge și Marsel care își scoate casca aranjânduşi parul. Și deodată incep forfetare. Îmi scot casca iar toată lumea rămâne cu gura deschisa.sper sa nu facă aluzia intre mine și curse.

-Buna cursă! Spun zâmbind.

-Pisi cred ca ști ca te-am lăsat să câștigi. Spune el facandumi cu ochiul.

-Dar ce ai uitat tu e ca pariul e parul. Spun punândumi casca și începând sa merg spre locul meu se parcare acre acum pe el este parcat un Un Audi roz. Imi vine sa vomit când îl văd.

-Ai dreptate pisi. Spune Marsel ajungând în dreptul meu. Împărțim locul de parcare? Spune văzând minunăția asta.

-Mulțumesc. Spun parcă nu pe locul lui. Scot cheile din contact și și casca de pe cap. Motocicletele noastre arata senzațional una lângă alta. Marsel vine spre mine și se apleaca și îmi spune la ureche că:

-Încă vrei sa ne prefacem ca nu suntem împreună.

-Da. Încă vreu. Ne vedem în clasa iubire.

-Nu ai ideie cât vreau sa te sărut.

-Ba am.

-Sa aștepți în clasa după ora de mate. Eu voi ieși și după ce ies toți intru eu bine?

-Bine. Spun eu zâmbind. E super ca nu am primit teme le mate. Îmi caut prin chiozdan și găsesc cea ce căutăm sprei graffiti. Il scot sin ghiozdan și încep sa îl agit uitandumă la Marsel. Instinctiv mă musc de buză iar el inghite in sec.

-Ce faci cu ăla? Spune el.

-Fac ceva la care mă frica foarte bine. Mă răzbun. Trec pe langa el mergând puțin legănat. Îmi vine să vomit când văd chestia asta. Spun uitandumă la capota pe care va sta opera mea de artă. Și deja știu ce o sa fie. Mana mea începe sa apese butonul iar în scurt timp lupul este gata. Aseară când am văzut tatuajul cu leu pe care îl avea Gabo pe dosul palmei și ca mafia unde activam eu avea ca sigla un lup ca cel de pe tricoul meu. După ce îl termin observ ca a ieșit super așa ca decid să îmi fac și sigla proprie coroana dar fără P. Și în final scriu acasă cu litere de tipar. -NU MAI PARCA AICI!!!-

-Cum arată îți place?

-Nu știam că ești buna la drsen.

-Deci îți place.

-Să zice ca prefer leii.

Leii el este un leu?

-Intr-o zi eu v-oi deveni The lion king. Voi deveni dacă fratele meu și prințesa lui disparuta nu se vor căsători. Iar dacă eu voi ajunge Regele leu tu vei fi Regina mea.

-Și dacă nu sunt o leoaica?întreb băgând în ghiozdan șpreiul.

-Într-o zi vei fi leuaica mea. Îmi șoptește el la ureche apoi îmi mușcă lobul urechi și pleacă.

Intru în școală și toată lumea se uita ciudat la tricoul meu cu lup. E ciudat sa fi o lupoaica singura în cușcă leilor. Nu îi bag în seama și merg la dulap sa îmi iau lucrurile.
Încep sa alerg spre clasa pentru a nu întârzia. Ajung în clasa și îl văd pe Seb cum vine spre mine. Nu vreu sa vorbesc cu el. Cea ce a fost intre noi nu este nici fata de ce este intre mine și Marsel. Eu și Seb eram inpreuna pentru a nu fi singuri. Pe Marsel chiar dacă îl cunosc de puțin timp simt ca îl cunosc de o viata. Simt ceva mi puternic decât cea ce am simțit alături de Adam. Simt o anumita încredere pe care nu am avuți cu el. Simt ca dacă aș ajunge sa fac sex cu Marsel nu as regreta nimic. Îmi las lucrurile Pe banca și spre mine vin Iz și Sof. Mă așez pe banca și le aștept sa vina. După ce la îmbrățișez și Salut le spun.

Împreună (Povestea unei fete I) Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum