Part 5

4K 150 5
                                    

Ik ren zo hard mogelijk de school uit. Iedereen kijkt me aan, maar dat maakt me op dit helemaal niet uit. Na lang rennen, kom ik in een parkje terecht. Ik ga op een bankje dichtbij het water zitten. Er springt een traan over mijn wang, wat wordt gevolgd door meerdere. Ik wist wel dat hij weer terug naar haar ging. Maar dan heeft hij dus gistermiddag gelogen. Het is dus echt een jongen waar elk meisje voor valt vanwege z'n mooie praatjes.

Na lang te hebben gedacht over Kaj, gaat m'n telefoon. Fuck, Kaj belt me. Moet ik opnemen? Ik besluit het gewoon maar te doen. "Hey." Zeg ik. "Hey, waar ben je in hemelsnaam?" Ik begin te huilen. "Hann, zeg wat alsjeblieft." Ik hang op, ik kan dit niet. Ik kan gewoon niet naar z'n stem luisteren.

- POV Kaj

"Melanie, jezus, wat is dit?" Ik trek me terug. Ik wacht niet op d'r antwoord en ren naar buiten. Fuck, waar is ze? Ze is zo snel weggerend, dat ik d'r niet meer zie. Ik loop naar binnen om te kijken of ik Nina kan zien. Ja daar staat ze, met een groepje meiden. "Nina, heb jij Hanna gezien?" "Huh nee, godver Kaj wat heb je nou weer geflikt?" Ik raak in paniek. "Ik leg het je uit. We moeten haar eerst vinden." Ik besluit haar te bellen. Na een tijdje neemt ze op. "Hey." Zegt ze. "Hey waar ben je in hemelsnaam?" Dan hoor ik haar huilen. "Hann, zeg wat alsjeblieft." "NEEEEEEE.. Ze heeft opgehangen. Ze huilde Nina, ze huilde godverdomme. Het is mijn schuld.." "Vind je het gek dat ze huilde? Je moet wel weer wat ergs gedaan hebben." Antwoordt Nina. Ik krijg een brok in m'n keel. Nee Kaj, sterk blijven nu. Laat d'r niet lopen.

- POV Hanna

Ik zit nog steeds in het parkje.. Fijn als je zo verliefd op iemand wordt en hij laat je zo vallen. Ik zie Kaj en Nina aankomen. "Hey lieverd wat is er gebeurd?" Vraagt Nina. "Vraag dat maar aan die lul!" Schreeuw ik. "Ja dat lijkt me inderdaad handig, kom je even mee Kaj?" Zegt Nina. Samen lopen ze weg.

Opeens komt er iemand naast me zitten. Nu pas zie ik het, het is Samuel. "Gaat alles goed?" vraagt hij. "Uhm ja, maar hoe weet jij wie ik ben?" antwoord ik. "Oh haha, Kaj heeft me over je verteld. En ik zit bij je in de klas." Het zal vast niet goed zijn.. Denk ik bij mezelf. "Oh oke.. Hij heeft gezoend met Melanie.." zeg ik. "Hij zei het net ja.. Maar het was een ongeluk. Melanie deed het expres zodat jij het zag." Zegt hij. "Ja vast. Hij is net zoals al die anderen." Ondertussen komen Kaj en Nina aanlopen. Nina geeft me een knuffel en zegt: "Het komt wel goed schat." "Ik deed het echt niet expres.." zegt Kaj. "Ja het zal wel.. Laat me maar even. Ik heb tijd nodig oke?"

Ik ben thuis en lig op me bed. Nina whatsappt me.

Nina: OMG HANN, RAAD EENS WIE ME NET APPT?!

Ik: Hmm ik heb geen idee. Kaj? Zal niet verbaasd zijn als t zo is.

Nina: Nee joh gek. SAMUEL!! We hebben nu al een vet lang gesprek en hij wil morgen samen met me zitten in de pauze. Hij praatte normaal nooit tegen me, terwijl we al 3 jaar bij elkaar in de klas zitten..

Ik: Ah fijn kan ik erbij komen zitten? Heb geen zin om bij Kaj te zitten.

Nina: Ja natuurlijk lieverd, is goed!

Ik: Oké, zie je morgen!! X

Ik besluit te gaan slapen.

Ik word 2 uur later wakker, want ik word door m'n moeder geroepen om te eten.

"En hoe gaat het nu met kaj en jou?" Vraagt m'n zusje Sophie.

"Nou, gewoon? We zijn gewoon vrienden en we hebben niks."

"Ja, het zal wel. Je kan het gewoon toegeven hoor."

"Hou jij je nou maar bezig met jongens uit je eigen klas. Kaj heeft een vriendin, dus laat me met rust nu."

"Dus daarom ben je deze dagen zo chagrijnig?" Vraagt m'n moeder.

"Ja daarom mam, ik heb geen trek meer."

Ik ren naar boven en besluit om te gaan douchen en daarna te gaan slapen. Morgen weer een nieuwe dag.

Ik word wakker door me wekker.... Jeetje wat is het vroeg. Vandaag en morgen nog, en dan lekker weekend.

Als ik heb ontbeten en me helemaal heb klaargemaakt, pak ik me fiets. Ik moet eigenlijk nog deze week met Kaj meerijden, alleen daar heb ik nu echt geen zin in. Ik heb tijd nodig.

Als ik de straat uitrij, zie ik Kaj zitten op z'n scooter. Hij zwaait vriendelijk naar me, maar ik negeer hem. Ik rij hem voorbij zonder iets te zeggen, het doet pijn om hem zo te negeren.. Maar ik heb er zelf voor gekozen.

De dag is hetzelfde zoals gewoonlijk. Als we pauze hebben ga ik met Nina bij Samuel zitten.

"Bevalt het je een beetje hier in Amsterdam?" Vraagt Samuel aan me.

"Ja hoor, ik weet nog niet waar alles zit en zo, maar dat komt vanzelf wel." Antwoord ik.

"Ik kan je vanmiddag wel meenemen? Dan laat ik je alles zien!"

Dat kan nooit kwaad toch? Denk ik bij mezelf.

"Is goed, na school?"

"Ja!"

Ik zie Kaj langslopen en ik probeer 'm niet aan te kijken. Mislukte poging natuurlijk.. Hij kijkt me aan en lacht, en ik besluit terug te lachen. Misschien stel ik me wel aan.. Maar vandaag zie ik hem niet meer omdat ik druk ben. Morgen ga ik het uitpraten met hem, gewoon rustig alles uitpraten.

We zitten in de les bij Engels. "Nou, ik had wel meer van de pauze verwacht.. Hij praatte amper tegen me. Hij praatte nog meer tegen jou!" Zegt Nina. "Nou dat valt reuze mee!" Antwoord ik. "Het lijkt wel of hij mij gebruikt om bij jou in de buurt te kunnen komen." Zegt Nina.

Na school rijden Samuel en ik samen naar het Leidseplein. Hij legt me uit waar alles is, en we eindigen samen voor m'n huis.

"Het was leuk! Ik heb echt genoten van deze middag." Zeg ik tegen Sam.

"Ik ook. Moeten we vaker doen." Antwoordt hij.

Er volgt een stilte van een minuut, en plots voel ik Samuel z'n lippen op de mijne..

Als ik daarna naar rechts kijk, zie ik Kaj staan......

Oh mijn god.. Waar ben ik aan begonnen..... ---------------------------------------------

Bij 15 votes een nieuwe part!!

Friends with benefits (B-Brave)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu