~23~

398 15 11
                                    

3 dagen later....
}Isa{
Okee als het goed is heb ik alles. "Heb je al klaar" roept Jack j van beneden. "Uhh jaaa denk t" roep ik terug. "We hebben nog 5 minuten" roept Jack j weer naar boven. Ik pak me koffer  en tas.

"Ben klaar" roep ik en loop naar beneden. Ik struikel bijna over mijn unicorn pantoffels. "Ow ja die moeten ook mee" zeg ik in mij zelf. "Pak ze dan" roept Jack j luid van af beneden. "Rustiiig ik kom al" zeg ik en pak mijn pantoffels met mij mee naar beneden.

"Waarom duurde dat nou zo lang?" Vraagt Jack. "Het duurde helemaal niet lang" zeg ik en loop met mijn koffer en tas met pantoffels naar de auto. "Jaaack kunnen we zo misschien nog naar de Starbucks?" Vraag ik slijmend. "Ja is goed als jij even je koffer in de auto doet" zegt Jack chagrijnig.

"Thaanks" roep ik. Ik probeer mijn koffer in de achterbak t leggen maar het gaat niet echt. "Wacht laat mij je helpen" hoor ik in eens achter mij. Ik draai mij om en zie dat het Charles is. "Ow Uh is goed" zeg ik half stotterend. Thanks Isa.

Hij pakt mijn koffer en legt hem in een keer in de kofferbak. "Thanks, woon je hier dichtbij" vraag ik. "Ja ik woon naast jullie" zegt Charles. "Ow leuk" zeg ik. "Isa als je nog Starbucks wilt dan moet je nu komen" roept Jack uit de auto. "Ow ik moet gaan, zie je op het vliegveld" zeg ik. "Doeii" zegt Charles. "Bye" zeg ik en stap de auto in.

"Zo te zien mag jij die Charles wel" zegt Jack lachend. Ik kijk hem woest aan. " Starbucks?" Zegt hij schattig. Ik knik.

Bij de Starbucks...

"Mevrouw, mag ik je bestelling op nemen" zegt een meneer achter de kassa. "Uh ja graag een frappuccino Java chips grande met een choco chip koek" zeg ik. "Wilt u de koek warm" vraagt hij. "Ja graag" zeg ik. "Dan mag u daar wachten" zegt de meneer en wijst naar een plek waar we t kunnen op halen. "Ow mevrouw wat is uw naam" vraagt hij.

"Isa" zeg ik en loop naar de ophaal plek. Ik ga zitten op een stoel. Jack komt naast mij zitten. "Waar is Jack g eigenlijk" vraag ik. "Hij gaat dit keer niet mee" zegt Jack. "Ow jammer" zeg ik. Jack knikt.

"Frappuccino en een choco chip koek voor Isa" roept een mevrouw. Ik sta op en loop naar haar toe. "Isa" vraagt ze. "Ja dat ben ik" zeg ik. "Hier alstublieft" zegt ze en geeft mij mijn eten/drinken aan.

"Kunnen we" zegt Jack j. "En jij dan" vraag ik verwarrend. "Ow ik hoefde niks" zegt Jack. "Oww dan kunnen we ja" zeg ik. Samen lopen we naar de auto.

Op het vliegveld...

We lopen de hal in en zien dat er al een grote groep staat. "Waarschijnlijk zijn we weer eens de laatste" zeg ik zacht. Jack knikt.

"Heyy" zegt Jack en geeft een paar jongens zo'n jongens knuffel ding ofzo. Ik zie hunter en loop naar hem toe. "Heey" zeg ik. "Heyy" zegt hunter en tilt mij op. Ik geef hem een kus op ze'n mond.

Hij zet mij weer neer. "Naast elkaar zitten" vraag hunter. "Ja Tuurlijk" zeg ik. "Waar zij eigenlijk alle meiden" vraag ik. "Uiteindelijk mochten ze toch niet mee alleen jij omdat je familie bent van Jackj" zegt hunter. "Ow" zeg ik.

Hij knuffelt mij van achtere. "Maar je hebt mij toch" fluistert hij in mijn oor. Ik moet zachtjes lachen. "Ja klopt" zeg ik. "Oke mensen we gaan met het vliegtuig naar Spanje" roept Cameron.

We lopen allemaal met koffers achter hem aan. Aangezien we VIP zijn hebben we andere ingangen. Ik en hunter lopen samen hand in hand.

In het vliegtuig...

Hunter en ik zitten naast elkaar. "Ik heb op mijn iPad Netflix films en series gedownload. Zullen we samen een film kijken" vraagt hunter. "Ja is goed" zeg ik. Hunter pakt zen iPad en oortjes.

Ik krijg een oortje en stop hem in mijn oor. Ik leun met mijn hoofd op zijn schouder. "Love you" zeg ik zacht. "Love you To" zegt hunter.

" hallo mevrouw, bent u wakker?" hoor ik ineens. Ik doe langzaam mijn ogen open en zie een vrouw met een karretje met drinken staan. "Uh hoi" zeg ik gapend. "Sorry ik wou u niet wakker maken maar ik vroeg me af of je wat drinken wou" vraagt de vrouw.

"Uh ja is goed, doe maar thee" zeg ik. In eens schiet mij iets te binnen, waar is Hunter?. Ik kijk om mij heen maar zie hem niet. " hier uw thee" zegt de vrouw en geeft mij een klein kartonnen bekertje met thee aan. "Dankjewel" zeg ik nog en de vrouw loopt door.

Ik zet het bekertje neer en sta op. Ik loop naar Jack. "Heyy weet jij waar hunter is" vraag ik maar krijg geen antwoord omdat hij slaapt. "Hunter was volgens mij naar de wc" zegt Brandon die blijkbaar achter Jack J zit. "Ow Thanks" zeg ik en loop terug.

Ik ga zitten en zet een Netflix film op. Na een half uur film kijken komt Hunter naast mij zitten. "Heyy waar was je" vraag ik. " naar de wc" zegt Hunter. "En dat duurt zo lang" zeg ik. "Nou ik wou je niet wakker maken" zegt hij en slaat zijn arm over mij heen en pakt een van mijn oortjes.

Landen.....
We zijn geland. Ik loop met Hunter naar de bagage band. Hunter is erg druk bezig met zijn telefoon maar ik weet niet wat. Hij houd ze'n telefoon zo dat ik het niet kan zien. "Met wie ben je aan het appen" vraag ik maar krijg geen antwoord. Ik loop door naar de andere en ga met hun praten.

Ik kan mij nergens anders mee bezig houden dan mij afvragen met wie hij appt. Terwijl hij nog steeds druk bezig is probeer ik mij niet op de eerste dingen die het kunnen zijn te focussen.

______________________________
Eyy mensen Srry Srry Srry voor niet posten ik had het erg druk met school enzo.. zou proberen meer te uploaden. Hopelijk vinden jullie dat niet erg trouwens erg bedankt voor de 20k Ly guys so much

Ik heb je || ft. MagconWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu