~6~

1.6K 80 69
                                    

Ik loop naar mijn kamer en open snapchat. Ik kijk alle verhalen van mijn vrienden. Tot ik een apart snap zie van me vriendje. De tranen vullen mijn ogen. Wrm. Hij zit daar met een meisje te zoenen op een fissa. Het is gefilmd door een van zijn vrienden. Ik loop naar de badkamer en pak.....
----------------------------------
De douchegel en doe het bad aan. Als die vol is doe ik de douchegel er in. Een warm bad kan ik op dit moment wel goed gebruiken. Ik kleed me uit en ga er in zitten en geniet.

Na een tijdje ga ik recht op zitten en ga met een badeendje spelen. Ja wat hij lag er. Ik dompel hem onder en laat hem zwemmen. Ik zet hem op het bakje en laat hem slapen. 😂 Ik ga bij alles knopjes kijken. Idk wrm er zoveel knopjes op een bad zitten. Ik druk op het middelste knopje en het begint te stomen. Ik begin te kuchen en naar adem te happen. Snel zet ik hem uit. Ik klik op het rechtse knopje. In eens begint het bad zit te verwarmen.

Het voelt als of ik een thee zakje ben die in een kopje gloeiend heet water zit. Het is zo warm. Ik zet hem uit en druk op het linkse knopje. Ik eens kommen er allemaal bellen. De bubbels staan aan. Dit is zooooo Nice. Ik geniet nog even.

Als ik er uit wil probeer ik de uit knop te vinden of iets waarmee het uit gaat. Ik vindt het niet en er zit maar een ding op en dat is Jack j roepen. "JAAAAAAAAAAAACK KOMMEEEEEEN JAAAAAAAACK KOM PLIEEEEZ " schreeuw ik. Ik hoor iemand op de trap lopen. Ik druk op alle knopjes en weer gebeurd er niks dan stoom, bubbels ,extra schuim en water dat warmer wordt. Ik zet alles uit en wacht op Jack j die net de kamer is binnen gekomen.

Hij klopt op de badkamerdeur. "Ies mag ik binnen komen" vraagt hij. "Ja wacht heel even" zeg ik snel en pak een handdoek en doe hem over mij heen. "Ja kom maar binnen" zeg ik. Jack j doet de deur open en vraagt wat er is. Ik leg het hem uit.

Hij loopt naar het bad en drukt op het knopje aan de wand. Al het water en schuim wordt weg gezogen. "Kijk zo moet het" zegt hij droog. "Ow ja hoe moest ik dat weten" zeg/vraag ik. "Ik heb geen idee maar ik ga weer" zegt hij en loopt de badkamer uit. Ik ga hem achterna en wil naar me kast lopen als Jack zich omdraait.

"Ow en mijn vrienden van magcon komen en ga niet fangirlen wat......" Voor hij zijn zin af maakt onderbreek ik hem. "Wat is magcon" vraag ik met een vragend gezicht. "Ugh dat jij dat nie weet" zegt hij zuchtend en loopt weg.

Ik loop naar mijn inloopkast en pak er een lichte spijkerbroek uit. Ik doe daar een grijze Adidas shirt er op en Adidas superstar wit met zwarte strepen er onder. Ik trek het aan en loop naar mijn bank.

Ik ga er op zitten en kijk naar mijn telefoon die op de leuning ligt. Ineens gaat het licht van mijn telefoon aan. Ik heb een bericht. Het is van Kyan. Ik wil het wel lezen maar hij maakt mij alleen maar verdrietiger. Ik sluit mijn telefoon en ga naar beneden.

Als ik beneden ben loop ik de woonkamer in. Er zit een groot groepje jongens op de vloer en een paar op de bank. "Hallo" zegt een klein jongetje met blond haar. "Hooooi" zegt de rest er bij. Op zich zijn ze wel knap vooral de jongen met bruin haar. Hoe zou die heten. Uhm ff denken het kan een Liam een Sem en een bhbotw. Dat is een afkorting voor best hottest boy of the world. Ja i know best raar maar ja.

*kuch*
Ineens wordt ik uit me gedachten gehaalt. Ow ja waar was ik. Uhm. Ja met Hey zeggen. "Hey ik ben het zusje van sprietkop" zeg ik en loop weg.

Ik hoor mensen lachen. Wrm. Ben ik dik. Ben ik lelijk.

Ik loop naar de keuken en pak een groten kom en een dienblad. Ik pak 4 zakken m&m's en doe ze in de kom. Ik pak 2 milka oreo , 2 milka choco chip en 2 milka bubble. Ik leg ze op 2 stapeltjes naast de kom op het dien blad. Ik pak ook een zak Skittles en leg ze aan de andere kant. Ik doe er ook een pak oreo's bij en neem het mee.

Ik loop door de deur de woonkamer binnen. Ze kijken me aan. Ik kijk hun een beetje stoned aan. "Wat" zeg ik een beetje bot.

"Ga je dat allemaal opeten" zegt een of andere gast met bruin haar die ongeveer even groot is als mijn broer.

"Ja dus mag ik niet een keer liefdes verdriet hebben" zeg ik en loop naar boven.

Als ik voor mijn kamer sta doen ik de deur op. Mijn kin op het eten en mijn ene hand onder het dienblad en de ander op de deurklink. Ik doen hem open en leg het eten op bed. Ik doe mijn schoenen uit. Ja Idk wrm ik ze aan heb gedaan. Ik ga liggen op bed en druk op de knop van tv.

Er komt een tv uit de muur recht voor mij. Ik zet Netflix op en ga Twilight 1,2,3,4 en 5 kijken terwijl ik onder tussen mijn eten eet.

--------------------------------------
Ik hoop echt dat jullie het leuk vinden het is me eerste boek dus ik weet nog niet echt hoe en zo maar ja veel plezier met het geluk in je leven dat je krijgt ⭐️ x izzy/isa❤️

Ik heb je || ft. MagconWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu