2.

6K 211 5
                                    


-Akarlak. -nyögdécselte.

-Én is Lou...én is. -néztem szemeibe, amik feketén izzottak a vágytól.

-Gyere! -kapta le magáról a pólóját hirtelen és dobta a képembe.

-Lou! –eszméltem fel és vettem le a fejemről pólóját. -Most meg hova lettél?! –néztem körbe.

-Gyere. –suttogta a lépcső tetején és gombolta ki a nadrágját.

Az az én dolgom lenne. –vettem le a pólóm és dobtam el.

-Akkor gyere már. –türelmetlenkedett miközben levette kezét a sliccéről.

-De türelmetlen itt valaki. –suttogtam a fülébe és hagytam apró csókokat nyakán.

Teljesen beindított. Már most imádom csókolni. Lassan levezettem csupasz mellkasán kezemet egészen a sliccéig, amit eszméletlenül lassan toltam lefelé. Közben egy másodpercre sem szakítottuk meg csókunkat. A fénysebességgel vetekedve toltam le nadrágját és simítottam meg alsóján keresztül férfiasságát, ami egy állatias nyögést váltott ki belőle. Alsó ajkam beharapva térdeltem le előtte és húztam le a férfiasságát takaró anyagdarabot. Végignyaltam teljes hosszát majd szopni kezdtem. Lou egyik kezével a lépcső korlátját másik kezével a hajamat markolta. Kezeimmel kerek popsiját markolásztam miközben egyre gyorsabb tempóban mozgattam fejem.

-H...Harry. –sóhajtozott. –Mindjárt...

-Élvezz baby...élvezz! –suttogtam és kezemmel is rámarkolva mozgattam tovább fejem.

Nem kellett sok Lou a hajamba markolva és egy hatalmas nyögés keretében élvezett a számba. Beletelt pár percbe, míg össze szedte magát és addig én apró puszikat hagytam ismét kő kemény férfiasságán.

-Gyere! –állított fel és húzott az egyik szoba felé. –Azt hiszem túl sok rajtad a ruha. –utalt a farmeremre és csókolta végig a nyakam.

-Gondolod? –sóhajtottam.

-Igen, de ezen könnyen segíthetek. –gombolta ki a nadrágomat és húzta le a sliccemet.

Ajkát harapdálva rántotta le a nadrágomat és lökött az ágyra. Hagytam, hogy irányítson kíváncsi voltam, hogy mit akar velem tenni. Még soha sem engedtem ki kezeim közül a gyeplőt, de Lou más volt. Felém mászva kezdett el csókolni. Vadul faltuk egymás ajkait és közben ágyékát folyamatosan a combomhoz dörgölte, ami ha lehetséges még jobban feltüzelt. Lassan indult csókjaival egyre lentebb és lentebb miközben az alsómat tolta lefelé. Egy kicsit elidőzött V vonalamnál majd tovább haladva végig csókolta teljes hosszomat. Rámarkolt férfiasságomra és minden egyes húzásnál egy puszit adott a makkomra.

-Lou! –nyöszörögtem. –Ne kínozz már!

-Miért ne? –kérdezte miközben folytatta tevékenységét.

-Lou! –szóltam rá erélyesebben.

-Jól van, na. –kuncogott majd bekapta teljes hosszomat.

-Ez az Lou, csináld! –nyögdécseltem.

Erősen markolta hosszom és mozgatta fejét fel-le. Egyre gyorsabban csinálta, amitől vonaglottam a hatalmas ágyon. Hihetetlen hogy mit ki nem hoz belőlem ez a pasi. Eszméletlenül jól csinálja.

-Lou! Állj le! –szóltam rá.

-Mi? Miért? –lepődött meg.

-Mert a csinos kis popsidba akarok élvezni. –morogtam vágytól fűtve.

Vissza kúszott ajkaimhoz és vadul csókolni kezdett. Ennyi volt átvettem az irányítást, ahogy magam alá gyűrtem. Lábai közé furakodtam és egy döféssel belé hatoltam. Lou a hirtelen jött fájdalomtól felszisszent.

-Sajnálom. Abba hagyjam? –igedtem meg, amin meg is lepődtem mivel soha nem szoktam ilyen lenni.

-Nem, csak...csináld már. –nyöszörögte.

Lassan mozogtam ki-be, ami nagyon nehezemre esett mivel alig bírtam vissza fogni magamat, hogy ne legyek egy vadállat. Nem tudom, hogy miért, de figyeltem Louisra. Ahogy arcvonásai ellágyultak és élvezni kezdte gyorsabb tempóra váltottam. Egyre többször és egyre hangosabban nyögtünk fel az élvezettől.

-Lou...éhn mindhjárt. Ahhh!

-Éhn is...éhn is.

Nem kellett többet mondania azonnal rámarkoltam farkára és ütemesen pumpálni kezdtem, amitől még jobban nyögött és vonaglott alattam. Percekkel később mindketten egy hatalmas nyögés közepette élveztünk el. Lihegve dobtam magam Louis mellé és húztam közelebb egy csókra. Louist hozzám bújva érte el az álomvilág, de én csak azon tudtam agyalni, hogy mit művel velem ez a pasi. Gyönyörű, ahogy hozzám simulva szundikál. Itt akartam maradni vele örökre, de nem lehet. Furcsa volt ez a gondolatom, hiszen mindig le szoktam lépni az aktus után. Nem tagadom ez nem valami szép tőlem, de mindig így teszek, de most, most nem. Valami vonzott Louishoz csak azt nem tudtam, hogy mi, de nem lehet kötünk semmi. Ő túl jó ahhoz, hogy elrontsam. Ha a média tudomást szerezne róla ízekre szednék őt, amit én nem akarok, hogy megtörténjen. Túlságosan is megkedveltem ahhoz, hogy magammal rántsam a világomba. Telefonom felkutatva majd ébresztőt beállítva bújtam vissza Louis mellé és nyomott el az álom.

Reggel vagyis hajnalban -ugyanis fél ötre állítottam ébresztést- gyorsan nyomtam ki a rikácsoló telefonomat és csak reménykedni tudtam abban hogy nem ébresztem fel az édesen szunyókáló Louist. Ruháimat összeszedve indultam a konyha felé ahol magamra kapkodtam az anyagdarabokat. Írtam egy kis üzenetet Lounak amiben az állt, hogy köszönöm a feledhetetlen éjszakát, vigyázzon magára, és hogy bízom benne, hogy nem fogja eladni az éjszaka történteket valamelyik szennylapnak. A hűtőre felerősítettem egy mágnes segítségével az üzenetemet és a nappali ablak felé vettem az irányt. Kilestem, hogy van-e valaki odakint és megnyugodva indultam az ajtó felé mivel egy lélek sem volt az utcán. A dohányzó asztalkán pihent Lou telefonja, amit magam sem tudom milyen indíttatásból, de felkaptam. Feloldottam a billentyűzárat és a telefonkönyvébe lépve egy új névjegyet hoztam létre beírva saját számomat. Hogy tetézzem a hülyeségemet egy képet is csatoltam mellé amin éppen puszit dobok. Remélhetőleg meg fogja találni és hívni fog. Direkt nem csörgettem meg magamat nehogy kísértésbe essek és én keressem először. Elmentettem és vissza tettem az asztalkára és szatyraimat felkapva indultam hazafelé.

Sziasztok Drágáim!💜

Meg is hoztam a kövi részt! Remélem tetszett! 😉Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Pussz. Edi😘

Egyéjszakás kaland (Befejezett)Where stories live. Discover now