En spand vand?!

1.2K 23 0
                                    

•Din synsvinkel•

Solen strålede gennem mit vindu, jeg var kommet alt for sent hjem igår, og når jeg er halv stiv og træt glemmer jeg ting, og der ved lige mit gardin og klokken i går. Jeg var bare glad for at min far sov da jeg kom hjem. Gardinet var ikke trukket for, men fuck det, jeg var for træt til at rejse mig og trække det for, så jeg vente mig om på ryggen og lage mig til at sove igen. Jeg havde været til fest hos min bedste veninde Miley Cyrus i går og det resulteret i at kom kom fuld hjem ca. klokken 4 i morges.

"Y/N, dit dovne dyr stå så op ellers henter jeg en spand isvand" råbte min far nede fra køkkenet af, men jeg gad ikke op for jeg ved han bluffede "y/n du har 5 minutter" råbte han igen, jaja far den er god med dig, du kommer bare med den spand isvand tænkte jeg og blev liggende i min så dejlige store dobbelt seng "okay y/n det med den på" hviske min far kunne jeg høre, og jeg nåde ikke at register andet end at jeg fik en kæmpe spand is koldt vand i hovedet.

•Scooter's synsvinkel•

Så hun stod ikke op, så skal jeg nok vække hende og det er jo sjovest for mig at gøre det med vand, men med is koldt vand. Ja jeg er en ond far, jeg ved det.

Jeg listede ud på y/n's badeværelse og tog spanden under vasken og fyldte den helt op med koldt vand. Spanden blev fyldt og jeg listede ud og ind på værelset, hun lå stadig og sov, det gjorde hun ikke om 5 minutter, jeg sigtede og kastede vandet i hovedet op hende, hun skreg og satte sig hurtig op, det ansigt hun lavede det var sjovt.

"FAR! HVORFOR?!" Skreg hun og kiggede surt på mig, mens jeg var flad af grin "du kunne bare havet stået op, da jeg sagde du skulle" grinede jeg, og fjernede en tåre fra min kind "hvorfor klokken er fuckin' kun...." hun kiggede på sin mobil, og kiggede hurtigt på mig og sagde "5....minutter.....over....fucking 8!!"

•Din synsvinkel•

Jeg var så sur på min far lige nu, jeg fik ham til at lave morgenmad til mig, mens jeg skiftede. Jeg gik hen til mit walk in closet, åbnede dørene og vendte mig hurtigt om og kiggede ud på himmelen, solen skinner og blå himmel=perfekt, jeg rev et par hullede demi shorts ud samt en blå crop top med skriften 'HYPER' på, jeg lagde hurtigt min make up, og det blev bare noget mascara og noget eyeliner ikke det store, men det kunne jeg bedst lide. Jeg redte mit hår og lod det bare hænge langs min ryg. "Maden er færdig!" Råbte min far gennem huset "kommer!" Råbte jeg tilbage og snuppede et par kilehæle og løb ned af trappen gennem den store stue og ud i køkkenet, hvor min far sad og spiste, jeg satte mig og tog mine sko på og tog noget mad. Vi sad i stilhed indtil min far brød den "vi køre klokken 18" i stedet for at svare løftede jeg bare der ene øjenbryn og og kiggede uforstående på ham, "til EMA?....." Gud ja det var i dag, haha mig til EMA med tømmermænd, det skal nok blive sjovt.

Efter morgenmaden gik jeg op på mit værelse og så nogle af mine ynglings film, jeg var midt i en film, da min far sender mig en sms hvor der står "y/n vi kører afsted kl. 17:30 i stedet for 18, vi skal nemlig forbi Miley og hente hende, showet starter kl. 19" i stedet for at råbe det til mig eller komme ind på mit værelse, så sender han sms til mig, og så er jeg den dovne! Jeg løb ned af trappen og ind af døren til stuen og ser min far se en baske kamp, han har ikke opdaget mig endnu, så jeg listede mig om bag ham og står lige bag ham, og skal lige til at give ham chok, da han siger "drop det der y/n" jeg stopper og kigger bare på ham, hvordan...."hvordan.....opdagede du mig?" Spurgte jeg og undrede mig, han vendte sin opmærksom mod mig og sagde "lille skat, jeg har alså øjne" og så griner han, "skatte pige, vi køre om 3 timer" sagde han "jeg går op og gør mig klar nu far" sagde jeg mens jeg gik op mod mit værelse.

Jeg løb op af trappen, ind på mit værelse og nu skulle jeg finde en kjole, jeg fandt en lyserød lårkort kjole med en lynlås foran der gik fra brystet og ned til navlen, den var enkel, men pæn, jeg fandt en pink bh og en g-streng der passede til, og lage det på sengen, jeg smuttede ud på mit badeværelse og tog et dejligt varmt bad, mens jeg var i bad nynnede og sang jeg Lolly med Justin Bieber, jeg har en vane med at synge når jeg er i bad. Jeg blev færdig og gik af badet og tog et håndklæde om håret og et om kroppen, jeg tørrede mig og tog min kjole på, jeg kiggede mig i spejlet "shit" hviskede jeg til mig selv, jeg skal plukke mine øjenbryn, det gjorde jo så ondt..

Piv, tud, snøft, øv alså, men jeg må hellere komme i gang med dem, "av" "av" "aavvvv!" Hviskede jeg det gør jo pisse ondt, okay det tog vel omkring 5 minutter...færdig yes!

Jeg lavede smokey eyes og lage en lyserød læsestift, make up done, mit hår krøllede jeg og lod det side normalt langs ryggen. Nu glæder det skoene, jeg har så mange sko, og det tog alligevel omkring 20 minutter mindst, bare for at finde et par sko til kjolen, men til sidst blev det et par sorte converse med pinke snørerbånd, jeg ved det converse er ikke fint, men det er min stil.

Scooter's datterWhere stories live. Discover now