PANICA+COLEGI NOI

32 4 0
                                    

*Dimineata*

Ma ridic a lene din pat, ma bag si fac un dus rapid dupa care o sun pe Nayeon ca sa vad daca o apărut sau nu...bineînțeles ca are telefonul inchis, la fel ca si Jinhong. Sa il sun si pe Thomas? Hm...si uite ca ma suna Tzuyu.
-Da?
-Ăm...ai dat de ei?
-Nup..doar pe Thomas nu l-am sunat.
-Nici eu nu l-am sunat. Hai ca ne vedem in 10 minute.
-Bine.

Închid apelul cu ea si ma duc sa imi iau un măr din bucatarie si plec spre casa lui Tzuyu. Mi-am uitat căștile, perfect...o sa mor azi fara ele. In mai putin de 3 minute sunt la Tzuyu in fața si astept ca mica printesa sa dea un semn. Thomas...ce ar fi sa il sun daca tot nu la sunat Tzuyu? pun mana pe telefon si cand sa il apelez Tzuyu apare in fata mea si imi ia telefonul din mana.

-Tzuyu, tu nu esti curioasa să vezi ce sa intamplat cu astia 3 fermecati?

-Ba da, normal ca sunt....dar am primit un mesaj cum ca ei vor fi la scoala azi si m-am gandit sa nu il mai sunam pe Thomas.

-De la cine ai primit mesaj?

-Nu zicea numarul.

-Și atunci de unde stim sigur ca ei o sa vina la scoala?

-Intuitia.

-Bine, vezi ca eu azi am repetitii vreo 3 ore dupa merg cu fetele ca sa alegem noua uniforma, deci imi cam ia 4 ore jumate.

-Ok..oricum am si eu cursuri de dans si dupa trebuie sa ma duc la meditatiile la engleza.

-Bine. Acum hai sa vedem daca sunt la scoala.

Intram in scoala si erau un grup de fete in jurul altei fete. M-am saturat de fitoasele scolii asa ca m-am strecurat printre ele si m-am dus si am luat-o pe respectiva fata de mana si am ridicat-o de jos ca sa pot sa ma duc cu ea sa ii dau alte haine fiindca astea erau cu inghetata si cafea pe ele. Cand sa trec pe langa ele am auzit cum una  a soptit catre cealalta "e vampir" moama ce panica mi-am luat. Ma duc cu fata respectiva si ii dau hainele dupa care o las sa se schimbe in vestiarul meu iar cand iasa o vad cu un zambet larg pe fata.

-Multumesc, murmura ea.

-Nu ai pentru ce, nu ar trebui sa le lasi sa te calce in picioare, ridica-te impotriva lor.

-Nu am cum, am o familie saraca si ele profita de asta.

-Nu ar trebui sa conteze ce familie ai tu, conteaza cine esti tu. Trebuie sa plec, am ore.

-Pa.

-Pa.

Imi rasuna in cap doar acele cuvinte ale fetei aleia "e vampir" what the fuck...daca a aflat ca sunt vampir? Toata scoala o sa afle? O sa fiu nevoită sa ma închid in casa? Dar cu majoretele cum rămâne? Off..viata asta...e asa complicata uneori..stai cica Thomas si restul sunt azi la scoala...Thomas sigur are antrenament azi..deci hai sa vedem.

*Thomas*

-Bun...am ajuns aici.
-Aici crezi ca se ascunde ea si JinHong?
-Nu se ascund, invata. Si da! Asta e locul ei preferat. Acum căutați dupa fiecare trunchi de copac. Ne vedem aici in 10 minute fiindca nu e asa de mare livada.

Fetele au plecat iar eu am inceput căutările. Ce frumos miros florile copacilor. Merg ce merg cand dintr-o data ii vad pe cei doi prieteni ai nostri dormind...ce drăguț arata impreuna. Pacat ca JinHong o place pe Lisa...si Lisa il place pe el dar el nu stie ca ea il place si ea nu stie ca el o place...imi pare rau de ei dar nu am de gând sa le spun, vreau ca JinHong sa se îmbărbăteze si sa ii spună ce simte..

Dupa ceva timp pierdut in gândurile mele ma hotărăsc sa ii trezesc si plecam spre casa.

~dimineata~

The vampire of friendshipUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum