Hoofdstuk 1: Op alle benen staan

6 3 0
                                    

Ik werd net geboren,mijn moeder hijgde en was nog aan het liggen. Wanneer het een uurtje later was,kuste mijn moeder me en maakte me schoon. Ik kon zien,maar niet heel goed ik keek naar de wereld om me heen. Ik probeerde te staan,ik viel,ik probeerde het weer,het ging weer niet,ik probeerde weer,dit keer lukte het! Ik stond. Mijn moeder stond toen op,wat was ze groot!! Ik vroeg aan mijn moeder:"mam,hoe kom je zo groot?". Toen zij mijn moeder:"nou ik ben een volwassen paard,ik hoor zo groot te zijn", ik wist niet wat ze bedoelde maar ik liet het met rust. Ik heb een hele wereld voor me!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(5 uur later......)
Ik was in de wei met mijn moeder. "Wat een mooie plek!", ik rende naar de ene kant en daarna naar het ander. Ik rolde in het beste stukje gras. En ik draafde op mijn gemak langs de andere merrie's en veulens,maar ik kwam per ongeluk bij onze groep hengst. "Wat doe je hier veulentje?!" Zei: hij met een stoere stem,"ik kwam hier per ongeluk!". De groep hengst hete:Tarran en stuurde me weg naar mijn moeder,"heb ik je nooit gezegd dat je niet naar de groeps hengst moet gaan?!" Vroeg mijn moeder boos," maar dat past wel bij je nieuwe naam! Ik noem je:Prince".

Dat was dus mijn nieuwe naam...............

Het Vuur van PrinceWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu