movieee

89 1 0
                                    

perspectief ines;
ik en ahlame liepen naar mijn kamer om ons om te kleden in onze pyama's.

(wat ik aan had👆🏼)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(wat ik aan had👆🏼)

(wat ahlame aan had👆🏼)ik liep naar meneden om een beetje popcorn te maken en chocola te pakken enzo, want ik en ahlame wouden een film kijken op netflix

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(wat ahlame aan had👆🏼)
ik liep naar meneden om een beetje popcorn te maken en chocola te pakken enzo, want ik en ahlame wouden een film kijken op netflix. ik stond in de keuken maar ik voeld gwn ogen branden op mijn rug. toen ik me omdraaide zag ik bilal  naar me kijken en toen ik wist waar hij naar keek werd k weer zo als altijd rood🤦🏽‍♀️.
" eh bolle wat maak je nu weer" zei hij om de stilte te verbreken. " iets wat jij niet gaat eten" " weet je dat zeker?" " ja heel zeker" zei ik stoer. hij pakt mijn milka caramel reep en rende weg k rende natuurlijk achter hem aan i mean het is milka tuurlijk ga ik rennen daar voor😂) op een geven moment stond hij stil en deed de milka reep omhoog zodat ik er jiet bij kon. ik sprong de hele tijd maar dat helpde niet. ik gaf op en keek hem boos aan en wou weg lopen maar hij trok me terug waardoor ik tegen zijn borst knalde. onze gezichten waren maar 10 cm van elkaar af. hij glimlachte waardoor ik ook automatisch moest glimlachen."geef je het nu al op prinses?" " je bent twee meter denk je ik ga winnen is beter dat k nu opgeef" zij ik zehma verdrietig.  ik liep weer naar de keuken en ik wist gwn dat bilal  er niet tegen kan als k verdrietig bem. hij kwam weer naar de keuken. " wrm heb je zoveel junkfood?" " ik ga film kijken met ahlame" zei ik droog. op een geven moment zag ik de milka reep op het aanrecht zonder bilal. ik keek nig om me heen maar zag hem niet. hij stond bjn de trap. " ABDEL!!! AHLAME EN INES GAAN FILM KIJKEN EN ZE HEBBEN ELHEDED (heeel veeel) ETEN BROER. GAAN WE MEE KIJKEN" schreeuwde hij door heel het huis. " JA DUHHHHH" hoorde ik abdel schreeuwen. echt een kleuters die twee. ik nam alles mee naar de woonkamer maar het was te veel dus hielp bilel me maar ik negeerde hem omdat ik zehma boos was op hem ( vind het gwn leuk om hem te irrieteren😊). ik lag voor de bank ( dus op de grond ik had de tafel weg geschoven dus er was veel plek) en bilal  kwam ook naast mij liggen. ik ging expres beetje afstand nemen van hem maar hij schoof dit keer heeel dicht bij me. ahlame kwam helemaal met rode wangetjes maar meneden en abdel der achter na ( ze zijn echt cute man). abdel ging naast bilel zitten en ahlame naast abdel. we waren de film aan het kijken maar ik voelde dat bilal naar me keek. ik was echt zenuwachtig weet ook niet wrm. mijn ogen waren echt zwaar aan het worden ik was gwn zo moe. mijn hoofd deed ik op de schouder van bilal. toen hij dat zag trok hij me in zijn armen. ik schrok me dood toen hij dat deed wat zal abdel wel niet denken. maar ik was gwn te moe om op te staan...

perspectief abdel;
ik lag met ahlame in mijn armen ze is zo schattig. ze was zo geconcentreerd die film aan het kijken kapot cute😍. ik zag dat ines in slaap was gevallen op de schouder van bilal. hij nam haar in haar armen en zo vielen ze allebei in slaap. jullie zullen nu wel denken van wtf bjnd je dit niet erg maar voordat we vandaag uit eten gingen toen ines en ahlame er drie jaar over deden om zich zelf klaar te maken, waren ik en bilal al meneden.
b: bilal
a: abdel
b; broer ik moet je wat vertellen en ik ben echt serieus!
a; wat is er man je lacht helemaal vandaag ik heb je nog nooit zo gezien.
b; ik ven verliefd broer en dit is een van khebs van lounges enzo dit is echt het perfecte meisje gwn ze is prachtig, ze respecteert haar zelf en ze houd van haar familie
a; ik ben echt blij voor je wollah maar wrm dit gezicht dan je lijkt als of je hart is gebroken.
b; uhhhmmmm...
a; zeg eh sahbi je kan me alles vertellen broer.
b; het is haar broer ik ben bang dag hij me niet accepteerd.
a; kifesh als jij mijn zusje de hand zou komen vragen ik zou gelijk accepteren dus wrm hij niet. wat is er wrm kijk ne zo eng naar mij😂.
b; abdel eh hamr jij bent die broer van haar....
a; huhhhhhh...
b;ik bem verliefd geworden op ines broer..
a;kijk... luister... uhmmmm ik hou van ines ze is mijn zusje. ik wil haar gelukkig zien en ik heb een gevoel dat jij daar voor kan zorgen. je bent een goeie jongen bilel dus ja wat zal ik zeggen ga der voor maar wollah als je haar oijn doet ik breek jou. en nog iets GEEN HARAM DINGEN VOOR HUWELIJK!!! knuffel geven okey kusje op de voorhoofd of wang maar wollah ik maak je af als je te ver gaat anderen dingen moet je laten voor na het huwelijk😉.
b; tfoeee man abdel kijk hoe j lraat denk je echt ik ga haram dingen doen met haar je bent gek. en dankjewel abdel LOVE YOU HOUBIII.
a; donder op eh engerd😂

Dus ja ik vertrouw bilal. als het iemand anders was wollah me maar bilal is anders. inshallah zal ze ook van hem houden maar ik weet zeker dat dat ook zo is.......

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Aug 16, 2017 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Ines en BilalHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin