Studio 3

231 6 0
                                    

Kaj POV

Ik loop echt zenuwachtig de studio in. Dankzij het geld van mijn ouders kon ik eigenlijk zo naar binnen. Okay een kleine moeite moest ik wel doen maar dat was ook alles. Ik zie een leuk meisje staan. Bij de directeur, bij het meisje staat een man, ik schat hem 45. De directeur doet de deur open en het meisje het de man gaan naar binnen. Wat zou dat zijn??

Kaylee POV

"En wat kan ik voor u doen??" vraagt de directeur. "Ik wil de dochter van Jansssjes BV. inschrijven voor de studio" zegt Pablo. Ik zucht. "Pablo is het erg als ik even rond kijk?" vraag ik beleefd. "Nee hoor" zegt Pablo. Ik sta op zeg de directeur gedag en ik loop naar het danslokaal. Wie zou die leuke jongen daar zo zijn? vraag ik mezelf af. "Hallo en jij bent" zegt de lerares. "Kaylee Janssen. Ik ben waarschijnlijk over een paar minuten een leerling van u" zeg ik beleefd. "Oow kom maar even kijken" zegt de lerares. Stiekem ben ik eigenlijk best wel blij dat ik naar binnen mag, dan kan ik tenminste die leuke jongen aankijken.

Kaj POV

Ik zie dat het meisje de hele tijd naar me kijkt. Ben ik echt zo slecht, in zingen ben ik redelijk goed, maar dansen is een ander verhaal. "Ehm... Kaylee misschien is dit onbeleefd maar wil je wat laten zien" zegt Jackie. Aah het meisje heet dus Kaylee. Maar Kaylee knikt. Ze gaat in het midden van de zaal staan. Jackie drukt op play en de muziek start.

It's time to rise and shine

Wake up and make the day mine

In this brand new world

I'm at the starting line

But I know deep down that it will all be fine

'Cause I'm gonna rise

Wow denk ik. En weetje wow is nog zacht uitgedrukt. Cassius begint te applaudisseren als ze klaar is. "Bedankt Cassius" zegt Jackie. Kaylee gaat weer rustig tegen de spiegel aanzitten. "Kom op jongens" roept ze. Met een zucht klauter ik overeind.

He good girl

With your head in the clouds

I bed you i can tel you wat you thinking about

You see a good boy

Kaylee staat op en loopt weg. Nou, nu kan ik haar niet aankijken.

Kaylee POV

Ik loop rustig naar het muziek lokaal. Daar zie ik een keyboard staan. Snel speel ik 'a minute in g' ik begin te lachen. Als het goed gaat, zie ik Pablo binnenlopen. "Kaylee, kom je?" vraagt hij. Ik knik.

_______________________________________________________________

Heey!! Het nummer dat hier bij staat is het tweede nummer

I will be your shoulderWhere stories live. Discover now