You are MINE

58 2 0
                                    

Kaylee pov
Ik loop de studio binnen. mijn hart bonst in mijn keel en ik weet eigenlijk niet wat ik moet doen. alles doet pijn. Gisteravond was de ergste avond van mijn leven, nadat we gisteren supercreativa hadden verzonnen gingen de jongens en ik uit. Lekker feesten in de stad. maar achteraf hadden we dat beter niet kunnen doen. Ik was ze ineens kwijt en toen..... langzaam beginnen de tranen weer terug te komen. Ik hoor hem het nog steeds zeggen 'You're mine'. ik voel hem nog steeds. Zijn handen over mijn lichaam. Als de jongens me niet hadden gevonden was ik nu verkracht geweest. WAAROM?! Waarom moet mijn ex nou weer terug zijn? Waarom moet hij zo nodig mijn nieuwe leven hier verpesten?! Ik ben daar weggegaan voor hem en nu is hij hier door mij! Ik had het hem echt duidelijk moeten maken dat het uit is en dat ik hem nooit meer wil zien!! Hij is gestoord geworden! Hij wilde me gewoon verkrachten!! De pijn in mijn hart. Ik moest alleen maar uit zijn beurt blijven maar zelfs dat kan ik niet. Ik ben ook waardeloos! Ik kan niks! Waarom!!!!! Plots begin ik te gillen. Al mijn woede en al mijn verdriet. Achter zijn hazelbruine ogen schult een verschrikkelijke man. Die meiden blijft stalken totdat het hen de dood in jaagt

_________________________________________________________________________________

[A/N]

Hallo lieve lezers!

Ik ga jullie mededelen dat ik met meer structuur ga posten. Ik zal het proberen dus verwacht niet te veel. Ik doe dit jaar namelijk eindexamen en moet dus ook daar bij echt vet hard leren. Ik wil dus echt slagen. Maar ik zal het proberen.En geloof me ik probeer het echt!

Maar dit wordt dan het rooster:

Ma: HSP (High School Princess)

Di: -

Wo: De ene week IBS ( I Will Be Your Shoulder) en de andere week P (Problem)

Do: -

Vr: De ene week W (Warzone) en de andere week IBS

Nog maals ik zal het proberen. En zodra dit verhaal af is kom er misschien een ander verhaal maar dat vertel ik jullie dan wel!

Veel groetjes

De schrijver Kaylee Kolthof

I will be your shoulderWhere stories live. Discover now