2 | The beginning prank

91 2 0
                                    

James perspektiv•

Jag, Blossom, Lorcan och Alisha sitter just nu och planerar ett prank vi alla ska göra ikväll, när vi kommit fram. Alla är väldigt ivriga, eller, alla förutom Blossom. Hon är alltid lite ängslig inför våra pranks. Hon vill inte hamna i trubbel. Men tro mig, av alla oss, hade jag hamnat i mest trubbel om någon kom på oss. Jag har fått så många varningar, tiotal fler än dom andra. Blossom har fått TVÅ och är helt galen över vad som ska hända. Det kanske är så att när man passerar trettio så slutar man oroa sig. Jag tror att jag har fått 36 men är inte helt säker. Alisha är långt efter, men har ändå flest av dom andra, med sina 22 varningar. I alla fall, Blossom kan vara lugn. Alla lärare älskar henne, och då menar jag verkligen ALLA. Kanske för att hon är så duktig i skolan, eller för att hon faktiskt anstränger sig. Eller kanske båda. Vi har GET prov i år och hon kommer säkert få dom flesta rätt. Flitig vän man har, lika flitig som Molly, min kusin. Men, som sagt, nu sitter vi här och planerar vårt fantastiska prank. Det går ut på att.. ni får se sedan helt enkelt. Men det kommer vara episkt.

•Albus perspektiv•

Jag, Scorpius, Canyon och Cory sitter på tåget och pratar. Vi alla går i Slytherin, förutom Canyon, som går i Hufflepuff. Han är son till Neville Longbottom, en vän till familjen och professor i örtlära. Canyon är superduktig i örtlära. Det vet jag för att vi har haft det tillsammans med Hufflepuff sedan första året, så jag hoppas att vi har det i år också. Canyon och Cory är upptagna i ett parti trollkarlsschack så jag och Scorpius sitter och pratar med varandra. Scorpious är min allra bästa vän, och (säg inte till någon), min crush. Men det vet ingen om och hade någon fått reda på det på något sätt hade jag dött. För det är inte som att han gillar mig tillbaka, nej nej. Det är jag 100% säker på för han sa till mig i förrgår att han var kär i Blossom. Blossom är Neville Longbottoms dotter och är därmed en vän till familjen. Hon är ett år äldre än mig och Scorpius, alltså lika gammal som James. På tal om James så vet jag att Blossom har en crush på honom. Jag ser det på henne, på hur hon tittar på honom. Som att han är allt hon såg. Han tittar på henne så också, men dom märker inte det. Dom är så dumma. Men Scorpius har ju ingen chans där i alla fall, så det är ju bra.
'Al, nu möter jag dig!' säger Cory och jag nickar. Det lär bli en enkel match.
°○°
Tjena😎
Okej, så här är andra delen. Den är väldigt mycket kortare än första. Den kanske även är lire förvirrande med hur jag skrev och att jag bytte perspektiv. Men men..

I den här delen är Alisha, Canyon, Cory och Blossom mina egna karaktärer. Canyon och Blossom är syskon till Daisy och därmed barn till Neville.
Kram!

Btw. Notera att alla Nevilles barn har något med naturen att göra och flickorna har namn efter blommor eftersom att han gillar det haha. Och dom börjar på B sen C sen D efter ålder.

Här är hur jag tänker att karaktärerna i den här delen ser ut (vuxna och lärare som i filmerna)

James Potter - Aaron Johnson
Molly Weasley - Emma Stone
Lorcan (och hans tvilling Lysander) Scamander - Cole (Lorcan) & Dylan (Lysander) Sprouse
Alisha Brown - Alisha Boe
Albus Potter - Logan Herman
Canyon Longbottom - Shawn Mendes
Cory Johnson - Dylan O'brien
Scorpius Malfoy - Littleblondking på Twitter
Blossom Longbottom - Victoria Justice

Här är Alisha, Canyon, Cory och Blossom mina egna karaktärer.
Från och med nu skriver jag bara hur jag tänker att dom nya karaktärerna ser ut och inte dom som jag redan skrivit.

Next generation | Harry PotterDove le storie prendono vita. Scoprilo ora