Începutul carierei.

19 1 0
                                    

Mă numesc Addison , iar împreună cu iubita mea, Janette, locuiesc într-un cartier de lângă orașul Milano în Italia.
Astăzi este ultima mea zi de muncă la o pizzerie , iar diseară se va organiza o petrecere în cinstea mea.
Mâine va trebui să merg să imi iau atestatul pentru taximetrist. M-am trezit de dimineață și am plecat către agenție , unde am așteptat la rând aproximativ 3 ore. După ce am terminat toate actele am mers acasă, se făcuse deja târziu , eu deabea am așteptat să imi pregătesc masina pentru a doua zi.
A doua zi , cand eram in stație o doamnă cu multe bagaje m-a rugat să o ajut să le pună în masina si să o duc acasă. Când am ajuns , am ajutat-o pe doamnă să urce bagajele sus , doamna mi-a arătat o poza cu fiul ei , despre care spunea ca lucreaza in IT. După ce am plecat de la doamnă și am mers în stație , a venit un domn care se grăbea la aeroport. După ce mi-a pus o sumă uriașă în mână, am pornit către aeroport. A trebuit să merg cu viteza foarte mare ca să ajung la timp incat am depășit de 2 ori limita legală , iar cand am ajuns la aeroport, domnul a vomitat.
După ceva timp , doamna căruia i-am cărat bagajele m-a sunat dacă mă pot după fiul ei acasă, să îl duc la muncă.
Când s-a urcat în mașină ă zis sa il duc la secția de poliție și eu nu m-am prins ca ar putea fi polițist. Însă pe drum a spus că ii place cum se aude masina,iar eu ca sa ma laud am mers  cu o viteză de 190 km /h , iar cand am ajuns la secție , mi-a arătat legitimația și m-a chemat înăuntru. 
Copilul doamnei, Jefferson , avea o misiune , cu niste nemți care au jefuit o bancă , dar nu ii putea prinde. El s-a decis să mă angazeje pentru o lună de zile , ca să îl ajut in misiune , iar el sa imi înapoieze mie permisul. Apoi am plecat cu el , sa cautam informații despre acei hoți, deoarece bănuiam unde ar trebui sa meargă cu mașinile la service. Am stat până târziu si i-am văzut, unde am facut poze si am strâns informații. Am ajuns acasă deabea la 5 dimineata, iubita mea dormea, si cand colo s-a trezit la ora 6 sa plece la servici. Eu cand m-am trezit iar am plecat in cautarea hoților. Am fost la service unde mecanicul nu a vrut să ne dea nicio informație despre acei hoti pe care ii cunoaste personal.
Băiatul doamnei , Jefferson , a avut o idee genială de a proiecta un dispozitiv de urmărire pe masinile hoților.  Hoții rulau in 2 Mercedes Benz , iar ei schimbau culoarea dupa fiecare Jaf.  Am reusit sa proiectăm dispozitivul de urmărire, însă, cand acestia s-au urcat în tir, unde vopseaua masinile , dispozitivul a fost văzut de nemți și ă fost luat de pe masini. Poliția a oprit mai multe mașini de acelea, a dat si de hoti, însă nu a știut că sunt ei , deoarece ei purtau măști in timpul jafului , iar portbagajul mașinii era gol. Seara cand am ajuns acasa , în timp ce făceam dragoste cu iubita mea , suna la usa disperat , Jefferson impreuna cu mama sa , deoarece lor le-a luat foc apartamentul si nu aveau unde locui, asa ca i-am lăsat da stea in living.
Jefferson mi-a dat permisul inapoi , deoarece l-am ajutat cu adăpostul, însă eu am continuat să îl ajut. Am lăsat-o pe iubita mea sa stea cu mama lui , iar eu cu el am plecat sa cercetăm cazul .
Eu am sunat sa ma interesez la un magazin , unde există vopsea care durează 10 minute ca sa fie aplicata , iar acel domn ă zis ca nu mai are ca a vandut- o la cineva la circuitul de curse , iar cand am mers la circuit , nemtii erau acolo Și eu m-am luat la întrecere cu ei. După ce ne-am întrecut pe bani , eu am câștigat iar nemtii s-au enervat la culme.
Când am ajuns seara acasa , am întârziat foarte mult față de căt ii spusesem iubitei mele, dar nu sa supărat, ba din contră , ne-a așteptat cu masa pusă. Apoi n-am pus la culcare ,dar nu aveam somn , eram prea presați de cazul acesta.
Dimineața impreuna cu poliția si cativa prieteni , am întins o capcană hoților care tocmai au iesit de la un jaf. Eu si cu Jefferson , ne-am luat la întrecere cu ei , de data asta prin oraș, iar poliția ii aștepta pe un drum închis  de pe autostrada. Această urmărire a fost mult mai complicată decât credeam , deoarece acești hoti au început să tragă dupa noi. Am iesit din oraș și am intrat pe autostrada. Am reusit sa ii atragem pe nemți pe drumul blocat iar poliția a fost in capat dar a mai venit un echipaj din spate. Am reusit sa ii prindem la mijloc.
Totul s-a terminat cu bine , iar hoții au fost arestați si banii s-au întors inapoi la banca .
Am fost dus la poliție și am fost premiat cu o medalie pentru ca am reusit, însă comisarul a  decis ca trebuie sa imi ia permisul , dar o sa mi-l înapoieze daca ii ajut in continuare la următorul caz.
Prima săptămână din noua mea slujba a fost cea mai grea din viața mea dar a fost destul de frumos și palpitant , sper sa reusesc sa imi recuperez permisul...

Sper că va placut primul capitol, este prima mea povestire.
Lăsați un comentariu daca vă place și o sugestie din partea voastră, în care să îmi spuneți in ce categorie să se încadreze următoarea carte.
Nu uitați să apăsați butonul de FOLLOW ca fiți la curent cu toate informațiile.

Taximetristul Where stories live. Discover now