•DVANÁCT•

448 26 5
                                    

Ráno jsem se probudila s palčivou bolestí hlavy. Chtěla jsem otočit hlavu, ale moc to nešlo. Nakonec jsem se překonala a přeci jen tu hlavu otočila.

,,Rossi?" lekla jsem se, protože na mě zíral.

,,Dobré ráno, princezno. Jak se ti spalo?" zeptal se medovým hlasem.

,,S tebou dobře," usmála jsem se. Dal mi pusu na čelo a vstal. ,,Kam jdeš?" zeptala jsem se smutně.

,,Jenom se oblíknout," usmál se. ,,Na stolku máš prášky. Ten růžovej. Po něm tě přestane bolet hlava. Za chvilku jsem zpátky i se snídaní," mrkl na mě a zmizel. Spolkla jsem prášek a pak se šla převlíknout, vyčistit si zuby a učesat se. Když jsem si chtěla poprvé projet kartáčem vlasy, někdo mě chytil za ruku a vzal mi kartáč z ruky. Otočila jsem se a byla pár centimetrů od Rosse.

,,Neříkala jsi, že se naše obličeje budou držet třicet centimetrů od sebe?" ušklíbl se.

,,Ty jsi to ráno taky porušil," svrnkla jsem ho se smíchem do nosu. Přivřel při to oči a zakořenil se na mě.

,,Můžu tě učesat?" vytáhl na mě hřeben, který mi před chvílí vzal z ruky.

,,Můžeš, ale ať to netahá prosimtě," zasmála jsem se.

,,Klid, brouku," poplácal mě po tváři. ,,Sedej," poklepal na židli v koupě.

,,Asi by bylo lepší, kdybych si klekla ne. Zas tak vysoká nejsem," uchechtla jsem se.

,,Jak chceš," pokrčil rameny a já si klekla na stoličku.
Kartáčem mi projížděl vlasy a občas se mě i dotknul, při čemž se mi udělala husina. Pozorovala jsem ho v zrcadle, jak se soustředí. Byl hrozně roztomilej. Kartáčem mi odhrnul vlasy s krku a mně dotykem kartáče naskákala husí kůže. Kartáč položil na stůl, obmotal mi zezadu ruce kolem pasu a přisál se mi na krk. Nenápadně jsem se natáhla pro mobil a jen tak ze srandy to vyfotila. Přitáhl si mě ještě blíž, spojil si ruce obmotané kolem mě a lehce mě kousnul do krku. Pro sebe jsem se usmála a zajela rukou do jeho vlasů.

,,Vím, že sis to fotila," zamručel mi spokojeně do ucha.

,,Tak to seš chytrej," otočila jsem se na něj.

,,Pošleš mi pak tu fotku?" zašeptal.

,,Pošlu, ale radši bych, kdyby jsi měl nějakou svojí," zašeptala jsem nazpátek a čekala, jestli pochopí. Vzal si mobil ze stolku, opřel ho o stěnu a nastavil časovač.

,,Vyskoč," řekl a já vyskočila. Teď jsem byla o něco víš, než on. Chytil mě pod zadkem a políbil mě. Obě ruce jsem měla zabořené v jeho hebkých vlasech. Bylo nám jasné, že už bylo dávno vyfoceno, ale my se pořád líbali.

,,Ehem," ozvalo se ode dveří a my se odtáhli. Ross mě položil, chytil za pas a podíval se svému otci do očí.

,,Dobré ráno, Cat. Rossi, s tebou už jsem se viděl, pojď prosím se mnou do kanceláře," pokynul Rossovi Thomas. Jenom se na mě omluvně kouknul, já přikývla že chápu a odešel.

Vzala jsem svůj i Rossův mobil a odešla s nimi do pokoje. Rossův jsem položila na noční stolek a svůj jsem si nechala v ruce a s úsměvem si prohlížela naší první společnou fotku. Vlastně první ne, ještě jsme se fotili včera, což mi připomíná, že zítra přijdou fotky. Tohle je naše první fotka, kde si dáváme pusu. Teda, spíš mi Ross líbá krk, ale detaily vynecháme. Nastavila jsem si tuhle fotku jako tapetu na zamčenou obrazovku a dál byla na mobilu. Po chvíli se Ross vrátil. Nebyl v tak dobré náladě jako před chvílí, takže jsem se radši na nic neptala. Vstala ​jsem a podala mu mobil.

,,Jdeš se se mnou nasnídat?" zastřihala jsem obočím a kývla ke snídani, kterou mi donesl.

,,Jasný," řekl a skočil do mé postele. Uchechtla jsem se a sedla si tam taky.

,,Můžu princeznu krmit?" zeptal se, když držel v ruce jahodu. Kývla jsem a otevřela pusu. Do pusy mi přistála jahoda. Tímhle způsobem jsme se oba tak nějak nasnídali.

,,A poslední," řekla jsem s úsměvem a namířila jahodu na Rosse.

,,Když je poslední, tak by měla být princezny," řekl a odstčil jahodu ke mně.

,,Ne, princ má přednost," dala jsem mu jahodu před pusu.

,,Tak si jí rozpůlíme," navrhl. Kývla jsem. ,,Budeme jako Lady a Tramp, akorát s jahodou a ne špagetou," zasmál se a dal jahodu do pusy. Přiblížila jsem se k němu a ukousla druhou půlku. Zůstali jsme u sebe blízko a ani se nehnuli. Jen jsme si hleděli do očí. Pak jsme se k sobě naklonili jako tenkrát poprvé a políbili se. Ross mi zatlačil na rameno a já si lehla. Rukama se podepíral a stále mi patřily jeho rty. Pak se ale odtáhl a nervózně se na mě podíval.

,,Stalo se něco?" zeptala jsem se ho a posadila se s ním. Stáhl si mě na klín a zabořil mi hlavu do pečlivě učesaných vlasů.

,,Jsem vůl, Cat," vzlykl a objal mě. Odtáhla jsem se od něj, vzala ho za ruku a dotáhla ho ke stěně aby se mohl opřít. Skrčil nohy a já si na něj obkročmo sedla. Vzala jsem jeho hlavu do svých dlaní a zahleděla se mu do očí. Jediné, co jsem v nich viděla byla bolest a smutek. ,,Rossi Thomasi Lynchi, nikdy jsi vůl nebyl, nejsi a ani nebudeš. Jsi ten nejlepší kluk pod Sluncem a za nic bych tě nevyměnila. A teď mi vysvětli, proč jsi takovou lež řekl."

Stáhl moje ruce ze svého obličeje a položil mi je do klína i s těma svýma.

,,Mám tě rád, Cat. Takhle už to ale dál nepůjde. Jak si mě táta zavolal do kanceláře, řekl mi, že jestli tě budu pořád svádět a podobně, pošle mě za tetou do Mexika, kde budu žít," vysvětlil mi to, sklopil hlavu a po tváři mu stekla slza. Potom další a další.

,,Rossi," špitla jsem. Nereagoval. ,,Rossi." Nic. ,,Rossiy prosím podívej se na mě," zvýšila jsem hlas a zvedla mu hlavu tak, abych na něj viděla. Oči měl ubrečené a pohled ztrápený. Bolelo mě ho takhle vidět.

,,Nedovolím, aby tě poslal do Mexika. A kdyby se to stalo, tak pojedu s tebou. Thomas za mě nemá žádnou zodpovědnost a táta mi dovolí hodně věcí. Má z nás radost a nepochybuju o tom, že by mě s tebou pustil. Promluvím si s Em. Vždycky tu pro tebe budu Rossi. Vždycky," poslední slovo jsem zašeptala. Chvíli se na mě zaujatě díval a pak mě objal.

,,Děkuju. Mám tě rád," řekl a hladil mě po zádech.

,,Neni za co, Rossi. Já tebe taky," sama pro sebe jsem se usmála a užívala si pocit bezpečí. Pak mě ale pohltil strach. Co když ho vážně Thomas kvůli mě pošle do Mexika? A co když já nebudu moct s ním? Doufám, že mu to s Emily rozmluvíme.

Ahoj! 🇬🇷
Tak co? Mám Rosse poslat do Mexika? 😎
Děkuju, že jste přečetli další kapitolu a doufám, že se vám líbila. 💙

HLASUJTE 🌊 FOLLOWUJTE 🌊 PŘIDÁVEJTE DO SEZNAMU ČTENÍ 🌊

Chloe ⚓

Bratranec jménem: Ross LynchWo Geschichten leben. Entdecke jetzt