•TŘI•

652 27 7
                                    

,,Ahoj všichni, dneska nebudu na večeři, jestli to nevadí. Kluci nás pozvali po zápase na pizzu, takže...," nechala jsem větu viset ve vzduchu.

,,Dobře," přikývla Em. ,,A jsou ty kluci aspoň hezký?" zeptala se s jiskřičkamy v očích. Ještě, že táta už je v práci.

,,Ale jo," pokrčila jsem rameny.

Po snídani jsem si hodila do batohu svačinu, dres a vyrazila do školy. Kupodivu jsem dneska byla docela při sobě. Úspěšně jsem vnímala i matiku s češtinou, co se moc často nestává. Po škole jsem si hodila do skříňky v šatně dres a vyrazila domů, protože zápas byl až od čtyř a teď byly dvě hodiny.
Jen co jsem přišla domů, tak jsem si udělala úkoly, nasvačila se a kolem půl čtvrté jsem skončila s uklízením. Tak akorát čas, abych vyrazila ke škole.
V šatně už byla půlka týmu, možná víc. Chodím mezi posledníma, ale stejně jsem hotová za pár mimut.

,,Tak jo," promlivila Reachel s třásněma v ruce. ,,Za tři minuty začíná zápas. Až se ozve školní orchestr, tak vyběhneme. Kde je tygr?" Zmateně se podívala po okolí. Tygr je náš maskot. Kluk, který ho dělá se jmenuje sice Luis, ale nikdo mu už neříká kromě učitelů jinak, než tygr.

,,Tady jsem! Tady jsem!" běžel uličkou k nám. Bohužel se mu ale nepovedlo zastavit a svalil se na nás. Přesněji na mě, Hannah a Gabb.

,,Ty seš střevo," zanadávala jsem, ale smála jsem se, protože to bylo vtipný. Takovouhle suchozemskou šipku jsem neviděla hodně dlouho.

,,Sorry dámy," sundal si hlavu maskota a zvedl se. Pak nám všem nabídl pomocnou ruku, kterou jsme přijaly bez jakýchkoli připomínek.

,,Dobře, už jsme tu všichni," promlivila Reachel, aby si zase sjednala pořádek. ,,Máme přesně minutu, takže se soustřeďte, ať si někdo něco neuděláte. Máme na programu stanty, takže se soustřeďte ty," ukázala na Kate, která si zkoumala nehty. ,,Katharino Portmanová!" zařvala jí do ucha.

,,Co zas ječíš?" ohradila se znechuceně.

,,Nebudeš se zase předvádět, aby se někomu něco stalo jako minule, když si Tessie zlomila ruku. Bylo to kvůli tobě a škola po tom měla kvůli tobě problémy.

,,No jó furt," protočila očima Kate. Rázem se ozval orchestr a my vyběhly na hřiště. Pak už začalo to klasický roztleskávání.

Vyhráváme! Jako vždycky. Zápas za chvilku končí a pochybuju, že to protihráči ještě doženou.

,,T-Y-G-Ř-" křičely jsme, ale nestačily jsme to doříct, protože do toho zasáhla Portmankvá.

,,Tygři!!!! Joo!" křičela a udělala hvězdu, ale za ní jsem stála já. Kopla mě do hlavy já okamžitě ztratila vědomí. Poslední, co si pamatuju byla skupinka kluků oslavující vítězství.

Probrala jsem se až u někoho v náruči. Jeho tričko hrozně krásně vonělo a líbilo se mi u toho člověka. Pomalu jsem otevřela oči, abych zjistila, kdo mě nese. Okamžitě si mého pohledu všiml a usmál se. ,,Kdopak se nám to probral?"

,,Ryane, co se stalo?" promluvila jsem rozespale a ještě víc se k černovlasému klulovi natiskla.

,,Portmanová se zase předváděla. Přímo na konci zápasu tě kopla do hlavy a ty jsi omdlela. Prosím, řekni, že víš, jak se jmenuju a jak se jmenuje vaše parta," lítostně svraštil obočí.

,,Neměla jsem mozkovou příhodu, Rayene," protočila jsem nad ním očima. ,,Kam mě to vůbec neseš?"

,,Jenom do kabinetu tělocviku. Nikdo tam neni, tak jsem tě vzal, že se o tebe postarám," usmál se.

Bratranec jménem: Ross LynchDär berättelser lever. Upptäck nu