2. Bölüm

19.7K 183 58
                                    

.



Gecenin bir yarısı sevdiğim kadın beni aldatmış ve tanımadığım bir kızı kurtarmış şimdide peşinden koşuyordum. Nefes nefese kalmış ama yinede koşuyorduk.Saçları bir sağa bir sola savruluyordu önümdei kızın . Bir sahilboyuna geldik. Kız önce bir teknenin ipini çözdü ve sonra tekneye atladı.


"Bin hadi."


şaşkın şaşkın ona bakıyordum


"Yarın istediğin yere gidersin ,bu gece senin içinde tehlikeli olucaktır."


dedi ve elini uzattı.

Kuzeyde tekneye bindikten sonra

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.



Kuzeyde tekneye bindikten sonra. Teknenin içindeki koltukların olduğu tarafa doğru gitti. Ve kızın napmaya çalıştığını anlamaya çalışmıştı.Önce biraz tekneyi denize açmış ardından battaniyeyi alıp iki bira ile Kuzeyin yanına geçti. Kuzey elindekiler aldı ve battaniye ile üstünü örttü.Kız Kuzey'e Kuzey Kıza baktı.


Kız gülerek cümleye girdi. "Kahraman olarak bugünü seçtiğin için teşekkür ederim"dedi. Kuzey sessiz sedasız üstündeki şokla kızı dinliyordu.


"Ben Duru."

Duru uzun boylu , ince belli geniş kalçalara sahip , her erkeğin beğeneceği mükemmel bir fiziğe sahipti.İri elmacık kemikleri , ve doldgun dudaklarınn ortasında minik bir burnu, ve kirpiklerinin kavisli kaşlarına değdiği dikkat çekici seksi bir kızdı.

İri elmacık kemikleri , ve doldgun dudaklarınn ortasında minik bir burnu, ve kirpiklerinin kavisli kaşlarına değdiği  dikkat çekici seksi bir kızdı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Kuzey konuşmaya başladı.


"Merhaba Ben de Kuzey gece yarılarında kahramanlık yapıyorum".


ikiside gülmeye başlarken bir anda Durunun

"Bende mafyalar tarafından tehdit ediliyorum." demesiyle kahkahalar kesilmişti. Yerini dahada soğuk bir hava almış Kuzey Duruyu süzerek

"Ordaki adam mafyamıydı ?"

"üzgünüm ama öyle"

"Yani sen bir mafyanın başını yardın?"

"Sanırım buda doğru"


Duru dahada bir endişelenmiş bunu belli etmemeye çalışmıştı. Kuzey Duru nun içindeki b*kluğun farkındaydı ama merak edip sormuştu.

"Neden peşindeler?"

" Üvey babamın daha zengin olacağını sandı kumar borçlarıyla evimize haciz gelmesiyle mafyalardan borç almıştı. Ve hayatımızı bir düzene koymuştuk o para ile . Bir kaç ay sonra babam vefat etti. Ve bana sardılar parayı ödemem için zaman tanıdılar fakat .."

"Fakat ?"

"Ben kendimi öldürmüş gibi bir organizasyon hazırladım. ve ardından şehri terk edip biraz saç baş değişikliyle buraya geldim. Sandığımdan daha zekilermiş. Beni buldular."

Kuzey kaşlarını yukarı kaldırıp dudak büzerek kafasını aşağı yukarı sallamıştı.

Duru Kuzeyin mimiklerine gülümserken bir anda ona soru yöneltti

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Duru Kuzeyin mimiklerine gülümserken bir anda ona soru yöneltti.
" Sen napıyordun dışarıda, kahramanlık dışında?"

"Benimkisi uzun bir hikâye kısaca birkaçgün önce askerden döndüm ve sevgilimin evine gittiğimde onu başka bir adamla yüzük , ve evlilik hayalleriyle yakaladım."

Ortam hergeçen saniye soğuyor ve şaşkınlıklar atıyordu.

"En iyisi uyumak bu gece her şey için sağol.Lavobo be mutfak alt katta istediğin gibi takılabilirsin"

Kuzey önce elindeki birayı yere bırakıp alt kata lavoboya gitti. Yukarı çıktığında Duru koltukta uyuya kalmıştı bile. Kuzey de Durunun karşısındaki koltuğa battaniyesini alıp geçti ve koltuktan Duruya bakmaya başladı. Ve bu arada kendini unutmuş Durunun yaşadıklarını düşünerek uykuya dalmıştı.

####

Yavaş yavaş gözümü açtım her yerim tutulmuştu." DURU!Deniz ? Deniz nerede ?" Bomboş bir fabrikadaydık.Dört duvar arasında ellerimiz bağlı sandalyelerde.Sağıma baktığımda bir sandalyede duruyla beraberdik. Duru'ya bağırdım "Duruuuuu uyan!" . Bir an silkeledi kendini kirpiklerini birbirinden yavaş yavaş ayrıldı. " Duru biz neredeyiz ?" . Duru durdu durdu ve

" Ha-Hasiktir."

O GECEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin