#03-When school starts

7 1 0
                                    

Het is half zeven in de ochtend,  en ik doe mijn eerste poging om uit bed te komen. ik grijp meteen naar mijn telefoon en check mijn sociale media. Ik heb het volgverzoek nog steeds niet geaccepteerd en misschien was het tijd om dat de doen, ik open Instagram en klik op het groene vinkje met de gedachte dat hij me toch al is vergeten. Als het kwart voor zeven is stap ik uit bed en begin ik met mijn ontbijt maken, als het ontbijt klaar is pak ik het en neem ik het mee naar de woonkamer, waar ik het om mijn gemak op eet. Als het op is ga ik naar mijn klerenkast om me klaar te maken het was tenslotte de eerste dag na de vakantie dus ik moest er wel een beetje uitzien. Ik kijk even naar mijn klerenkast en dan pak ik een
aantal setjes als ik eruit ben trek ik het beste setje aan. ( Zie Plaatje)

Ik loop naar de badkamer om een dun laagje make-up op te doen en mijn haren te kammen

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Ik loop naar de badkamer om een dun laagje make-up op te doen en mijn haren te kammen. Ik doe mijn haar in een hoge staart en ik poets mijn tanden ook nog even. Als ik dat allemaal heb gedaan is het twintig voor acht, ik pak tenslotte nog even mijn tas in en check mijn telefoon. Als ik op het punt sta om te vertrekken zie ik mijn spiegel hangen en loop er nog even naar toe, Ik glimlach tevreden en loop naar de deur. Ik maak de deur dicht en vertrek naar school op mijn zwarte scooter.

Ik trek de zware deur open en loop naar binnen op weg naar mijn kluisje, als ik er ben maak ik mijn kluisje open en stop ik een gedeelte van mijn boeken erin plus mijn lunch. ik vertrek naar het lokaal waar Rick, Livv en Zoë waarschijnlijk al op mij staan te wachten. Onderweg kijk ik nog een beetje intimiderend naar wat eersteklassen daarbij grinnik ik een beetje. Als ik eenmaal aangekomen ben bij het lokaal staan mijn vrienden daar inderdaad al, ik zwaai en glimlach naar ze van een afstand. 'Wat hebben we eigenlijk eerst?' Zoë Antwoordde 'Engels' Ik zuchtte diep.

Een paar lessen vlogen voorbij en inmiddels was het al de grootte pauze en de eerste dag was vrij normaal verlopen tot nu toe. Ik liep in mijn eentje naar buiten want haar vrienden gingen nog wat eten halen, ik zat rustig op het grasveld en keek naar wat knappen jongens die in het veld staan te voetballen. Ineens zag ze een onbekenden jongen naar het groepje voetballende jongens lopen, hij gaf ze een handdruk en keek heel even naar mij. Van ver kon ik niet zien wie het was maar hij wist duidelijk wel wie ik was. Links van me kwamen mijn vrienden al aangelopen en gingen naast me zitten. Rick vroeg 'Enne? Al leuke jongens gespot?' Ik antwoorde met 'Euhm Mischien' 'Kom op niet zo mystrieus ' Zei Rick met een ondeugend gezicht, ''Zie je daar die nieuwe jongen ik denk dat die al aan het studeren is, hij is best knap' Zei ik,   'Hij is niet best knap, hij is Mega knap' Zei Rick, Vervolgens glimlachte ik en zei riep meteen: 'Claim, die nieuwe jongen' Maar volgens mij had ik dat iets te hardt geroepen, al de jongens op het voetbal veld keken mij meteen aan. Zoë en Livv proesten het uit en ik, ik zat daar met mijn rode hoofd vol schaamte. Niet alleen omdat ik dat zei, maar ook omdat ik er eindelijk achter was gekomen wie die jongen was, hij en wat vrienden kwamen namelijk deze kant op. Hij was de jongen die ze had ontmoet op het feest, de jongen die zomaar slet tegen me zei, en de jongen die me stiekem een briefje had geschreven in de McDonalds. Ze waren bijna bij ons groepje en ik wist niet wat te doen. bijna elk meisje waar die langs liep kreeg een knipoog en elk meisje bleef dan ook erg staren. 'Hallo?' Zei de mysterieuze jongen,  'Huh' En ineens was ik uit mijn trans. 'Welke jongen had je geclaimd?' Zei de jongen, In mijn gedachtes zei ik 'jou' maar eigelijk kwam dit er uit 'Euhh, Weet ik niet meer' En ik keek naar boven richting zijn gezicht. 'Als je het weet dan roep je me maar ik ben Aiden' Daarbij keek hij in mijn ogen en gaf me ook zoon stomme knipoog die iedereen kreeg. Toen keerde hij terug en zijn vrienden volgde. Mijn vrienden keken de knapste jongens van de school en ene Aiden na, daarna keken ze mij allemaal verbaast aan en Zoë vroeg aan mij, 'Was dat niet die jongen van gister in de Mac die je niet aan durfde te kijken?' Met een rood hoofd legde ik alles uit. Ze wouden nog meer vragen stellen maar de bel ging en onze laatste 2 lesuren vlogen voorbij. 

Toen ik thuis was aangekomen keek ik even op mijn telefoon er was niet veel bijzonders. ik moest meteen weer gaan, ik ging namelijk naar mijn oma toe. Ze lag in het ziekenhuis met hardproblemen en ik ging vaak naar haar toe. aan mijn oma kon ik alles vertellen ik kon echt niet zonder haar, mijn ouders waren omgekomen bij een auto ongeluk toen ik 4 was. toen ik eraan dacht dat mijn oma al zevenenzeventig jaar was kreeg ik tranen in mijn ogen.  Toen ik bij mijn oma was had ik haar het hele verhaal laten horen,  ze dacht dat die jongen alleen maar problemen zou veroorzaken.

Inmiddels was het 11 uur en ik stond mijn tanden te poetsen ik had niet veel van mijn huiswerk gemaakt maar daar letten  ze toch niet veel op. ik was op het punt om naar bed te gaan toen ik een berichtje kreeg van de Aiden.z , ik keek verbaast en opende het bericht:

Aiden: Hey,

Ik: Eum Hey?😂

Aiden: Je zag er leuk uit vandaag😚

Ik negeerde het berichte en kreeg kots neigingen, Dat deed hij zeker bij alle meisjes. Ik vond hem een sukkel, dat domme poppetjes daar intrapte betekent niet dat ik dat deed.  Ik zette de wekker op mijn telefoon en ging in bed liggen, Langzaam viel ik in slaap.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yessss 1035 Woorden! Bedankt voor het lezen x izieee

Smiling, But also some tears.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum