Del 12

820 17 0
                                    

{ Husk det jeg sa igår til dere }

Amy POV fortsetter

Noen banket på døren.

"Kom inn," sa jeg. Døren ble åpnet.

"Hallo," Harry kom inn. Jeg sukket lavt og tok opp mobilen min fra sengen og var på den.

"Jeg har noe her som er mitt,"

"OK,"

Jeg var egentlig litt uineresert(?). Jeg ville egentlig ha litt privatliv. Derfor. Han gikk rundt og letet etter et eller annet sh*t. Jeg holdt øyene mine på han mems hsn gikk rundt. Jeg følgte med på den hvite T-shorten han hadde, som skapte kald vind mens han gikk fram og tilbake. Han snudde seg. Jeg så kjapt ned på mobilen min. Jeg så han prøvde å se på hva jeg gjorde. Jeg dekket for det han. Jeg skulle late som jeg pratet med en gutt, selv om jeg egentlig bare skjekker Insta. Han letet bare videre.

"Der," jeg hørte han mumle svakt. Han tok opp en bilett? Nei. To biletter! For hva? Jeg så han gikk inn på et lite lager rom som var her og tok det med inn der. Han kom ut igjen og gikk helt ut av rommet og lukket døren. Jeg la fort fra meg mobilen min og sto opp og gikk mot L-rommet. Det var en haug med masse jakker her. Bare å begynne å lete.

Jeg hadde sett i minst 5-7 jakker må med masse lommer på. Ingen ting. Hvilken jakke ville Harry egentlig tatt dem i? Jeg tenkte litt videre. Åja, den brune jakken hans! Jeg letet etter den.

"Der er den,"

Jeg gikk i høyrelommen.

Ingenting.

Så venstrelommem.

Ingenting.

De andre lommene.

Ingenting.

Jeg letet i den siste lommen innerrst i jakken.

Der!

Jeg tok ut de to bilettene. Kinobiletter. Serriøst? Hvorfor skal han ha det? Jeg leste hva som sto på den; Non-Stop 8.30 a.m. Seat 13 Sal 2. (Sal: på norsk). Høh, dkal de se den filmen? Er ikke Ariana for liten for dem. Det er jo 15 års aldergrense. Jeg tror hun brude se Frozen, den er faktisk tidligere og er også ute på Chinema i Chesire.

Jeg gikk ned til de andre på stua. Nå var vertfall alle her. Jeg vurderer å reise. Fra Harry. Kanskje til Lou? Det er det sikkert mye bedre. Jeg vil ikke være hos Harry akkurat nå. Han såret meg. Jeg slang med ned i sofaen og tok fjernkontrollen. Det are bare jeg som skulle se på TV. Anne leste et sånn Mamma-blad. Gemma var selvfølgelig på gode gamle Maccen sin. Og Harry. Jeg vet ikke hvor han er. Sikkert....et sted. Jeg tok på So You Think You Can Dance. Reprise.

"Du Gemma?" spurte jeg.

"Mhmm"

"Kan jeg låne maccen litt, to sekunder?"

Hun tenkte i noen få sekunder.

"Okey"

Hun gav meg den tynne Air'en sin. På tide å bestille.

Niall POV

Jeg var hjemmw og passet Toby. Denise og Greg hadde gått ut en tur, og gav meg ansvaret av å passe han. Selv om mamma og pappa er hjemme. Men Toby sov nå, så jeg har sikkert 30 minutter igjen fri. Jeg satt egentlig bare på mobilen min og spiste en brøvdskive. Den tredje på 5 minutter. Det er kanskej litt for lite ofr meg, men jeg holder på med den fjerde. Jeg tror det blir den siste. Jeg tror kanskje at 4 brødskiver med Nutella er bra nok før jeg får vondt i magen. Jeg gikk ut fra Twitter, og gikk inn på SnapChat. Jeg hadde fått 4 nye snapper. Greg. Denise. Louis. Celeste Buckingham!? Hvordan har hun fått SnapChatnavnet mitt? Desverre, så fortstår ikke jeg slovakisk, så hun burde ha sent på irlandsk, eller engelsk, det er to helt ulike språk.

Greg og Denise kom hjem før Toby våknet... han er sikkert våken nå. Jeg sto opp og gikk opp på mitt eget rom for å hente "Computeren" min. Jeg gikk inn på rommet og rol den og løp med trappene. Ved et uhell glapp jeg pc ig den falt ned trappene og landen knuset i biter nede på bakken.

"Fuck it!"

Jeg hørte Mamma og Greg løpe bak meg. Pappa kom etter.

"Hva har skjedd" spurte Mamma.

"Jeg mistet pc'en min" sa jeg.

Det går jo fint, du har jo en pc til, maccen din" sa Greg.

"Ja, da har jeg bare en da" sa jeg skuffet. De klappet meg på skulderen og gikk tilbake til det de holdt på med. Jeg skulle ha pc fordi Twitteren min klikket etter at jeg hadde gått ut fra den, og jeg har fått en melding fra 5 Seconds Of Summer's (5SOS) Luke Hemmemings, også etter han gikk jeg en melding fra Michael Clifford (5SOS). Jeg tror det er det samme, men nå får jeg ikke sett det. og Maccen min har klikka, det er derfor jeg ikke tok den, vis den ikke var klikka ville jeg ha tatt den.

Det skulle vært første valget mitt.

Jeg gikk videre ned. Jeg gikk forbi pc og slang meg ned i sofaen. Er jeg Lat?

Kanskje det.

Skal jeg la Mamma ta det?

Jeg tror ikke det.

Jeg sto opp og gikk inn på kjøkkenet for å hente en pose.

*

Jeg hadde slettet og lastet med Twitter igjen. Nå får si se om den funker. Jeg trykket på Twitter appen. Ja! Den funker. Jeg logget kjapt inn på brukeren min og så på meldingen til Michael først.

Michael Clifford

Hey! Skjer?

Var det alt, hmm, jeg sendte tilbake.

Niall

Ikke no spess, dd?

Jeg gikk ut fra han og skjekket Luke's melding.

Luke Hemmings

Hey. Hva er det med kjærsten din?

{ heia!!

Jeg skal bare si at jeg reiser bort imorgen til Søndag (ingen internett), også reiser jeg tidlig morgen på mandag igjen, så det blir ikke noe oppdatering på over en uke tror jeg, kanskje jeg får skrevet litt?

Men husk det jeg sa til dete igår, håper dere husker det😌

VOTE&KOMMENT please, veldig lenge siden.

Luv u

Xx irene😃 }

Tvillinger 3Where stories live. Discover now