Del 64

452 17 3
                                    

Tyron (1.) POV

Amy og jeg letet etter en ledig madrass i huset. Vi fant ingen. Vi hadde loftet igjen. Men jeg tror ikke jeg tørrmog sove på den, siden det kan være edderkopper og all salgs kryp på den.

Urghh!

Jeg skjelver bare av å tenke på det. Vi gikk inn på rommet hennes og jeg la meg ned på sengen hennes. Hun kom og la seg ved siden av meg.

"finnes det ingen madrass i dette huset eller?" Spurte jeg.

"Jeg er jo her lite så jeg vet egentlig ikke" sa hun

"Hmm, da burde dere vertfall kjøpe det" sa jeg.

"Enig i det"

"Hvor skal jeg sove da"

"Vell det eneste stedet du kan sove er i min seng"

"Flott! Da sover du på gulvet"

"Hva?! Nei nei nei nei nei" "vi skal sove sammen.

"Åja"

Amy lo av meg. Hun hadde så søt og fin latter.

"Din lille tulling"

Jeg smilte av henne og lekte litt med det glatte håret hennes. Skulle tenkt meg bli som henne vis jeg var Jente. Hun har den perfekte personlighet, kropp, smil, øyner og alt! Amy lå hodet sitt på brystet mitt. Hun tok den ene hånden min og lekte litt med den. Jeg vet ikke hvorfor. Men det er jo litt søtt. Jeg skal prøve å være så vennlig som mulighet. Jeg er gjest - og jeg må oppføre meg.

"Eh, Amy?"

"Ja?"

"Har dere godteri?"

"Tyron! Vil du bli tjukk eller!? Og nei. Vi har ikke det. Pappa er jo vegetar så, men jeg spiser kjøtt, hvorfor vil du ha godis nå egnetlig"

"Jo vell, det er fint vær, og det er en fin dag, og vi kan jo kose oss"

"Faktisk sant det"

"Men jeg vil ikke være inne"

"Hvor vil du da"

"Ut en tur"

"Da kan vi jo gå da"

Liam POV

Jeg gikk i byen alene og gikk mot Dressman. Jeg kjedet meg sånn hjemme så jeg bare gikk ut. Jeg gikk inn på butikken om møtte på mange andre menn. Jeg gikk rundt men fant egentlig ikke så mye.

Jeg holdt på å gå mot Starbucks. Jeg var skikkelig sulten plutselig. Men jeg fikk kjøpt meg noe. En ny T-shorte. Det var litt kul da. Den er helt hvit, men det var litt sånn stram, om jeg skal si det sånn.

Bestillingen skulle komme så jeg satt og ventet alene på et ledig bord. Jeg tok opp mobilen min og spilte på den. Jeg har et sånn sykt bra spill som heter Make It Rain (last den ned om du har app store. Æ vet ikke på Andriod). Jeg følgte med på mobilen min og merket ikke noe annet. Bestillingen min kom og det var en gutt som leverte den til meg. Men så var det en jente som satt over meg?

"Hei" sa jeg.

"Hei, jeg er Winney"

"Jeg er Liam"

"Jeg vet hvem du er, du er fra One Direction ikke sant?"

"Jepp, fan?"

"Ja, elsker sangene"

Jeg smilte. Jeg så på Winney. Hun var utrolig pen. Hun hadde lysebrune øyne. En lang fin Flette bak på ryggen hennes ( brunette ). Hun hadde litt blonde striper i det. Hun så OK ut på kroppen hennes. Hun var bare perfekt.

"Eh, du Winney?"

"Hva sier du om jeg kan få nummeret ditt?"

"Klart"

*

Jeg er glad for at jeg møtte henne. Hun er så pen. Akkurat min type jente. Siden de fleste dumpet meg jo, men jeg har dumpet flere.

Jeg holdt på å gå hjem. Skulle bare ønske jeg hadde bil nå. Jeg vil ikke gå.

Niall POV

Jeg la maten foran Lilly og satte fram til meg og. Vi skulle spise middag hjemme. De andre spiste ute. Jeg spiste av min mat. Lilly bare så på sin. Hun hadde hendene på fanget sitt.

"Lilly, hvorfor spiser du ikke?"

"Jeg har ikke lyst"

Jeg så på henne.

"Har det skjedd noe?"

{ Det er skikkelig urettferdig når deres Wattpad aldri klikker! Jeg prøvde å publisere, jeg trykket på publiser knappen, det står fortsatt st den er utkast. Det er irriterende. Men nå prøvde jeg på nytt. Jeg sletta Wattpad, og lasta på nytt. }

Tvillinger 3Where stories live. Discover now