Så mycket kärlek + förklaring

15 3 0
                                    

Hej hej!
Idag hade vi våran första #FooersAreBeautiful (bra grammatik) på Twitter! Vilket går ut på att varje fredag 18.00 ska man lägga upp en bild på sig själv, tagga killarna och lägga till hashtagen! Och asså WOOOW, det var såååå många som deltog och alla fick sååå mycket kärlek! Är helt i chock av alla snälla ord och alla håller fortfarande på! Jag hade sååå många notiser så det var sinnessjukt!
Jag gjorde även en liten bild med alla men jag får bara mer hela tiden så det är inte allt :)
Det roliga är att Omar vet att vi gjorde detta för han gillade en tweet! Han gillade en persons svar till en annan person! :)
Så ja,
Men här är bilden!

00 ska man lägga upp en bild på sig själv, tagga killarna och lägga till hashtagen! Och asså WOOOW, det var såååå många som deltog och alla fick sååå mycket kärlek! Är helt i chock av alla snälla ord och alla håller fortfarande på! Jag hade sååå m...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Och nu ska ni få en förklaring till mitt plötsliga försvinnande härifrån,
Jag är inne på wattpad varje dag!
Men jag skriver typ ingenting längre? Jag läser andras böcker och svarar på alla kommentarer jag får! (Om jag förstår dem hahha)
Men som sagt, jag skriver inte.
Men jag har helt enkelt inte haft lusten, jag har behövt tänka på så mycket annat och helt ärligt känner jag mig inte uppskattad här?
Jag jade nyss 104 följare nu har jag 101, jag vet att det bara är 3 men jag brukar inte tappa så många på så kort tid?
Sen känner jag att ingenting jag skriver blir bra, jag bryr mig inte om hur många som kommenterar eller röstar utan jag känner att det jag postar inte är bra, jag får inte till det jag vill och det jag tänker på är så annorlunda!!

Det var väl en liten ursäkt, men om ni liksom undrar något elr vill nå mig kan ni alltid göra det här för det är ni som gör mig glad!
Så tack för allt och ta hand om er<3

Life of a stupid girlWhere stories live. Discover now