Meddelande

28 2 2
                                    

Skulle man kunna skicka detta meddelandet? Vi är helt enkelt vänner och han är en av de få som jag litar på och berättar saker för!
Det känns ganska klyschigt men jag vet inte, det kanske är en fin text? Vad tycker ni? Jag kommer isånnafall skicka den ikväll för han är med några vänner nu.

"Jag har tänkt på en sak, Och det är att våran "relation" går att förknippa med en sång! Den låten är "never be alone" av Shawn Mendes. Om man lägger ihop ett och ett blir det en kärlekssång men om man istället analyserar och tänker på alla detaljer så går den att koppla till allt möjligt.
Tex sjunger han om att ta en bit av någons hjärta för att aldrig vara ensam, det går att tolka som att jag vet att jag kan skriva till dig. Jag har min mobil och då kan jag nå dig!
Ett annat exempel är att om man saknar någon kan man blunda och tänka på att den inte är borta. Det skulle man kunna tolka som att jag vet att du finns där, även om du kan vara svår att få tag på finns du där!
Något jag fastnade för är att han sjunger om att man ska hålla någon säker, och eftersom du får mig att må bra gör jag inget dumt utan jag stannar där jag är och mår bättre.
Sen sjunger han även om att någon inte kan stanna men att man vill hålla fast lite längre, och det är lite som du lägger dig alltid innan mig men jag fortsätter ändå skriva och du svarar iaf.
Han sjunger även om att vi har mycket att prata om, vilket är sant då jag alltid har något att säga, inte för att jag vet hur men det är mycket du inte vet om mig.
Det viktigaste budskapet är ändå att jag är aldrig ensam, även om det känns som det så är jag inte det.
Nu är jag som vanligt väldigt klyschig av mig så allt låter smörigt men jag har bestämt mig för att se på saker ur andra perspektiv."

Life of a stupid girlWhere stories live. Discover now