Veda- Soru\Cevap

69 13 30
                                    

Biraz kendinden bahseder misin?

- Tabi ki de, adım Ebru. İzmir doğumluyum, İstanbul da yaşıyorum, lise son sınıf öğrencisiyim. Küçüklüğümden belli yazmayı seven biriyim. Oynamayı çok sever, pek yerinde durmayı sevmeyen birisiyim. 

Neden bu kadar çabuk final yaptın?

- Dediğim gibi, üniversite sınavına hem hazırlanıyorum diye, hem de başka kitaplara, başka kurgular yazmak istemem.

Baş karakterler neden bu kadar boğucu?

- Aslında kendimi yansıtmaya çalıştım kitapta. Hayatımı yazıya dökerek Eylülün hayatıyla birleştirdim. 

Biraz belki saçma olacak ama sormak istiyorum. Karakterin adı neden Eylül?

- Dediğim gibi kitabın başka karakterin de kendimi yansıtmak istedim, ve adımın her zaman 'Eylül' olmasını istediğim için 'Eylül' koydum.

Kaç yaşındasın?

- 17

Başka kitap yazacak mısın?

- Evet, taslakta olan kitabımı yayınlamayı düşünüyorum. Ne zaman yayınlayacağımı bilmiyorum, belki yarın, belki 1 ay sonra, belki 1 sene sonra. 

/

Bu kitapta sizinle son kez konuşuyor olacağım. Bu benim ilk deneyimim idi. Hep bir yerlere yazar, içimde kendi kendime konuşurdum. Arkadaşlarım iknası sonucunda kitabı yayınlamaya başladım. İlk günden bu güne kadar, arkadaşlarım, siz okuyucularım, bu kitapta her desteği gösteren herkese çok teşekkür ederim. Unuttuğum söylemediğim kim varsa hepsinden af diliyorum, ve bu kitapta herkes den çok, her zaman desteğini gösteren, bana bu kitabı yayınlama cesareti veren ilk kişi olarak en çok Busemin'e teşekkür ediyorum. Ve bu kitap için bir veda, ama benim için çok büyük bir başlangıç olacağını bilmenizi ister, başka kitapta, başka hayallerde görüşmek üzere..

Kendinize iyi bakın, Sizleri seviyorum..

-Ebru Erözel

Deniz KıyısıWhere stories live. Discover now