part 53

1.7K 96 11
                                    

                                                           Τελευταίο κεφάλαιο 

Αφού καθίσαμε φάγαμε ήπια με και μιλήσαμε γυρίσαμε σπίτι να ετοιμαστούμε για να βγούμε το βραδύ  .Εγώ όπως πάντα νύσταζα  όποτε πήγα πάνω στην κρεβατοκάμαρα για νάνι αλλά σιγά μην με άφηνε ο κύριος Αλέξ ο ναι και φυσικά ήρθε και με πήρε αγκαλιά.Μέχρι να βολευτώ με πήρε μια ώρα αλλά ευτυχώς με πήρε μετά ένας βαθείς και ωραίος ύπνος.

Ξαφνικά ξυπνάω και βλέπω να με κοιτάνε δυο κοπέλες .

<Γεια >Τις χαιρετάω με αμηχανία και αυτές γελάνε 

<Θα αναρωτιέσαι γιατί είμαστε εδώ μας έστειλε ο κύριος Άλεξ να σε ετοιμάσουμε για το βράδυ.>

<Από πότε λέγετε Κύριος,Ένα λεπτάκι πάω να πλύνω λίγο το πρόσωπο μου και έρχομαι  >Λέω και τα κορίτσια γελάνε.

Όσο τα κορίτσια με ετοίμαζαν  εγώ σκεφτόμουν ότι ο  Άλεξ ήταν λίγο περίεργος σήμερα 

<Είσαι έτοιμη με το βάψιμο και τα μαλλιά με το που κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέπτη βλέπω μια καινούργια Αγγελική 

Μετά μου φέρνουν διαφορά φορέματα αλλά έμενα την προσοχή μην την τραβάει ένα άσπρο μακρύ φόρεμα με δαντέλα .Τα κορίτσια μου δίνουν ένα γράμμα που λέει συνάντησε με στο ξενοδοχείο Star.Με το που κατεβαίνω κάτω  και βγαίνω έξω βλέπω ένα υπέροχο αυτοκίνητο ,με οδηγό να με περιμένει .Μέχρι να φτάσουμε  μου βγήκε η ψυχή .

Με το που βγαίνω από το αυτοκίνητο αντικρίζω μπροστά μου ένα τεράστιο ξεναδοχειό    

Μπαίνω στην είσοδο και βλέπω ένα μονοπάτι με τριαντάφυλλα μπα αυτό δεν είναι για έμενα ,πάω να προχωρήσω αλλά μια κοπέλα μου λέει να ακολουθήσω το μονοπάτι.Μήπως είχαμε επέτειο και το ξέχασα αλλά μπα.Μπαίνω στο ασανσέρ και πατάω το κουμπί που έχει μια καρδιά πάνω.Φτάνω στον εικοστό όροφο και βλέπω μπροστά μου μια πόρτα ,Παίρνω απόφαση και την ανοίγω .Αυτό που αντικρίζω με σοκάρει βλέπω μια καρδιά από κεριά.Ψάχνω τον Άλεξ αλλά πουθενά,έτσι λοιπόν και εγώ προχωράω προς την καρδιά και μπαίνω μέσα.

   Ξαφνικά αρχίζει να παίζει το Marry Me και ο Άλεξ εμφανίζεται με ένα μαύρο  κουστούμι,και έρχεται και γονατίζει μπροστά μου

<Μικρό μου γλυκό πλασμάτακι θα με παντρευτείς ?>Εγώ είχα βάλει τα κλάματα 

<Ναι >λέω και πέφτω στην αγκαλιά του και τον φιλάω

<Ναι >λέω και πέφτω στην αγκαλιά του και τον φιλάω

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

....................................................................................................................................

Αγάπες μου ελπίζω να σας άρεσε το τελευταίο κεφάλαιο. Ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλα ,να ξέρετε θα σας απαντήσω σε όλα σας τα σχόλιά από τα προηγούμενα part.Ήθελα να σας ρωτήσω θα θέλατε καινούργια ιστορία από έμενα ?Και πάλι ευχαριστώ για όλα

Το ασχημόπαπο που έγινε κύκνος.Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα