Part 49

2.6K 188 16
                                    

Ξαφνικά νιώθω οι ακτίνες του ήλιου να χτυπάνε τα μάτια μου φτου γαμώτο και ήθελα να κοιμηθώ περισσότερο ,ένα από τα πολλά κουσούρια μου είναι ότι όταν ξυπνάω δεν ξανά κοιμάμαι.

Όπως πάω να σηκωθώ νιώθω ένα χέρι να με τραβάει και να με ρίχνει στο κρεβάτι εγώ γελάω μιας και ο Άλεξ ανεβαίνει από πάνω μου,πάει να με φιλήσει αλλά αμέσως βάζω το χέρι μου μπροστά από τα χείλια μου .

<Αυτή την στιγμή είμαι κατειλημμένη προσπάθησε αργότερα>Λέω και το σπρώχνω στο κρεβάτι και σηκώνομαι και αναγκαστικά βάζω την φόρμα από εχθές μιας και είμαι στο σπίτι του Άλεξ. Να φανταστείτε δεν μπορώ ούτε τα δόντια μου να βουρτσίσω,το μόνο που έκανα είναι να πλύνω το πρόσωπο μου.

Βγαίνω και βλέπω τον Άλεξ να με κοιτάει.

<Άλεξ σήκω έχουμε να κάνουμε πολλά πράγματα σήμερα,πρέπει να με πας σπίτι μου να αλλάξω,μετά να πάμε στο εμπορικό να πάρω κάποια ρούχα και δώρα στους γονείς μας ,επίσης πρέπει να πάμε να φάμε ,να φτιάξουμε τις βαλίτσες μας, ουφ κουράστηκα μόνο που τα είπα >Λέω και εκείνος με κοιτάει λες και είμαι εξωγήινος και επιτελούς σηκώνεται.

<Άντε έτοιμος πάμε γκρινιάρα>Λέει και αμέσως παίρνω την τσάντα μου και τα κλειδιά του αμαξιού μου,και αφού κατεβαίνουμε κάτω πάω να μπω στο αμάξι μου αλλά ο Άλεξ με σταματάει

<Θα πάμε με το δικό μου αμάξι μικρή>Ναι καλά

<Θα σου έλεγα τώρα τι είναι μικρό αλλά έχει χάρη,οκ θα παίξουμε πέτρα,μολυβί ,ψαλίδι,χαρτί αν νικήσω πάμε με ξεχωριστό αμάξι και αν χάσω με το δικό σου >Του λέω και γελάει ξινό θα σου βγει το χαμόγελο

<πέτρα,μολυβί ,ψαλίδι,χαρτί>Λέω και εγώ βγάζω ψαλίδι και ο Άλεξ χαρτί

<Γαμώ>Φωνάζει και εγώ βγάζω την γλώσσα μου και αμέσως μπαίνω στο αμάξι μου.

Μετά από κανένα 5 λεπτό είμαστε στο σπίτι μου ,εγώ γρήγορα ανεβαίνω πάνω.

<Oppa μην πειράξεις τίποτα,δες μόνο τηλεόραση>του λέω μιας και ξέρω πως τον νευριάζει όταν μιλάω κορεατικά και δεν ξέρει τι λέω

<Αν δεν μου πεις τι μου είπες θα πάω στο δωμάτιο σου τώρα>Λέει και κάνει την κινήσει να ανέβει

<ΤΟ Oppa είναι το πως φωνάζεις το αγόρι σου ,στην Κορέα>Λέω και τον βλέπω να γελάει και να κάθετε στον καναπέ,εγώ αμέσως ανεβαίνω στο δωμάτιο μου παίρνω πετσέτα και εσώρουχα και μπαίνω για ένα γρήγορο μπάνιο .Αφού βγαίνω στεγνώνω τα μαλλιά μου και τα πιάνω μια αλογοουρά ,βάφομαι απαλά.

Το ασχημόπαπο που έγινε κύκνος.Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα