2. Happy Birthday Alison!

1.7K 82 5
                                    

2

Happy Birthday Alison!

 

Baietii ne aruncau priviri ca si cand am fi doua nebune scapate de la spital. Am desfacut repede pachetul si am scos revista. Gemma deja topaia de fericire.

-AM APARUT IN VOGUE!

Am inceput sa tipam amandoua ca nebunele. Acum 5 luni pozasem pentru revista amandoua pentru colectia de vara. Louis impreuna cu Harry au luat revista de pe jos si au ramas cu gura cascata.

-Nu ati aparut doar voi...

Au inceput sa rada citind articolul. Nu ne interesa ce mai spuneau ei. Impreuna cu revista primisem cate o pereche de platfomre fiecare din noua colectie Chanel.

-Sunteti pe 5 pagini, iar in urmatoarele 2 sunt poze cu noi...

-Ce?

Am inceput sa rad neputand sa ma abtin.

-Ati aparut intr-o revista de moda pentru femei, stiti?

-E chestia ca noi nici macar nu am pozat... Astea sunt pozele noastre de cand filmam pentru „Live While We Are Young”...

Le-am luat revista din mana mutand pagina la ce ne interesa pe noi. Eu si Gemma straluceam ca lumea, aratam mirific.

-Eu tot nu o sa inteleg femeile cum dracu pot merge cu tocurile astea...

Harry parea foarte confuz si il lua cu raul cand vedea platformele de 20 de centimetri. Am luat platformele si le-am incaltat dandu-i o demonstratie.

-E ca si cand as merge pe poante, dar mai putin dureros. Oricum, revenind, hai sa mergem.

Am iesit in curtea din spate unde se afla si piscina. M-am asezat pe un sezlong uimindu-ma de caldura de afara. Baietii erau deja in sorturi parca asteptandu-ma pe mine sa imi dau jos halatul. Am oftat exasperata si l-am dat jos. Gemma era foarte preocupata in a citit revista asa ca nu mi-a acordat atentie.

-Frate, Lou, mai are putin si te ajunge.

Era adevarat, aveam multe pe spate. Aveam 4 fluturi, o pana, un citat, la baza spatelui mai aveam niste fluturi legati unul de altul, pe omoplatul drept aveam o floare de lotus, sub sani mai aveam un citat, pe incheieturi.

-Gata cu admir...

Dar nu am mai apucat sa spun altceva caci Harry ma impinsese in apa calda a piscinei. Ma dusesem pana la fund, dar am iest imediat la suprafata.

-Styles, o sa te fac sa regreti ca m-ai impins.

Gemma ne privea amuzata. Citea in continuare revista. Am incercat sa ma urc dar Harry ma impinsese din nou amuzandu-se foarte tare cu baietii.

-Radeti, voi, radeti, dar sa vedeti ce rad eu cand Harry o sa ramana fara par.

-Ce ai zis?

-Ce ai auzit.

Asta a sunat a provocare si stiam sigur ca o sa regret ca am zis asta. Imediat Harry s-a aruncat in apa stropindu-ma mai tare. Nu a iesit la suprafata. Stiam ce dorea sa faca. Am incercat sa inot ca sa ma urc dar era prea tarziu asa ca el ma trase la fund. Am incercat sa tip dar fara rost. El radea copios chiar si in apa. I-am scos limba. Si atunci am reusit sa ajung la carliontii lui. A incercat sa tipe de frica dar era in apa asa ca tot ce a facut a fost sa scoata cateva bule.

M-a tras mult mai aproape de el lipindu-ma de pieptul lui tare. Era un moment in care parca timpul a impietrit. Ne priveam in ochi nefacand o alta miscare. S-a apropiat mult mai mult de mine buzele lui aproape atingandu-le pe ale mele. M-am uitat la buzele lui rozalii care erau atat de aproape de ale mele si am facut ce mi-a dictat instinctul sa fac. Am eliminat orice alta distanta dintre noi contopindu-mi buzele cu ale lui. Ne aflam la fundul piscinei, si tot ce faceam era sa ne sarutam. Buzele lui le adora pe ale mele, frematandu-le usor.

Living with 5 idiotsUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum