Clara

23 1 0
                                    

Hej, jeg hedder Clara og er 14-år eller 5.212 dage gammel. Jeg bor i et lille rækkehus på Fyn sammen med min storebror Thor og min ufattelig uforstående mor. Hvor min far er skal jeg nok fortælle en anden gang.

Thor ser man ikke meget til, enden gamer han på sit værelse, eller også arbejder han i en pølsevogn. Nå, men når Thor ikke er tilstede det meste af tiden, er det jo mig der skal hjælpe mor med alt muligt, som at vise hende snapchat(det er sgu da kun oldtids-mennesker, der ikke ved, hvordan man bruger snapchat!) Jeg elsker min familie, men hold nu kæft, hvor kan de også være irriterende!

Med sådan en familie er det godt, jeg har alle mine venner, eller de venner jeg nu har.
Min bedste veninde hedder Louise, hun er 14 år gammel og lidt speciel, men det er nu mest hendes families skyld. Både hendes far og mor går i hjemmestrikket tøj og laver alt mad selv. Louise har kun smagt frysepizza én gang, og det var hjemme hos mig!

Nå, men Louise har det mest fantastiske hår og øjne som hun altid skjuler med en hat og nogle briller

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nå, men Louise har det mest fantastiske hår og øjne som hun altid skjuler med en hat og nogle briller...Hvilket selfølgelig klæder hende. Hun er alle drengene fra klassens drøm, men hun flirter kun men Kasper...Den grimmeste af alle drenge!

Nå, men min bedste ven hedder Marcus, han er 15 år, og er pisse lækker, vi har kendt hinanden i 7 år, og kunne ikke leve uden ham

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nå, men min bedste ven hedder Marcus, han er 15 år, og er pisse lækker, vi har kendt hinanden i 7 år, og kunne ikke leve uden ham. Jeg tror desværre ikke at han ved jeg ser ham som mere end en ven. De fleste piger sværmer rundt om ham som bier, men han afviser bare de fleste, eller lægger slet ikke mærke til de flirter med ham, derfor bliver jeg lykkelig indeni, af tanken om han aldrig har afvist mig, eller droppet en aftale.

Min historie-som TeenagerWhere stories live. Discover now