Heaven

22 1 0
                                    

Jeg kjører hjem fra skolen i Lamborghinien min, det er to minutter til jeg er hjemme. Jeg svinger opp i innkjørselen min. Trykker på 'åpne' knappen på garasjen min.

Jeg har sånn knapp som ligger i bilen skjønner dere hehe..

Jeg kjører inn i garasjen, parkerer bilen, åpner døren, går bort til den inngangen som er i garasjen og som fører inn til huset mitt.

Når jeg kommer inn i huset legger jeg fra meg vesken på kaffebordet i stuen, tar frem en av iPhonene mine og ber Siri sette på musikk i huset.

Ja jeg har flere mobiler én for familie, én for gutter, én for venner, én for forrentninger og en ekstra fordi jeg vil. Så jeg har totalt 5 mobiler og alle er iPhones.

Da kommer Heaven av Julia Michaels og fra fifty shades freed filmen på og jeg begynner å synge å danse med:

No need to imagine
'Cause all knows it's true
They say all good boys go heaven
But bad boys bring heaven to you
It's automatic
It's just what they do

Jeg lever meg inn i musikken, vrikker på rompa og tar den ene armen rundt omkring i luften og danser med den mens jeg later som om jeg holder en mikrofon i den andre og synger dette:

They say all good boys go to heaven
But bad boys bring heaven to you
You don't realise the power they have
Until they leave you and you want them back

Mer rekker jeg ikke før det ringer i vesken min og jeg sjekker hvilken mobil det er som ringer og jeg ser at det er familiemobilen min som ringer og jeg ser på skjermen og det står med tydelige bokstaver «Pappa» jeg himler med øynene og stønner når jeg leser på skjermen.

Jeg lar den ringe en stund før jeg svarer anropet og sier «hei pappa»

Bitchen og Drittsekken Where stories live. Discover now