"Μην μου το κανεις αυτο"

146 14 0
                                    

Προφανώς και δεν είχα σκοπό να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου τώρα για να είναι χαρούμενος, γιατί προφανώς και τον ενοχλεί η συγκατοίκηση μου με τον Robert!

Πήρα μια βαθιά ανάσα τον καλημερισα ευγενικά και αμήχανα πήγα στον αποψινό πελάτη μου. Το όνομα του George Stansfield!

Είναι η κλασική περίπτωση του κλέφτη. Έκλεψε ένα κοσμηματοπωλείο με σκοπό να πουλήσει τα κοσμήματα και να βγάλει λεφτά.

Μετανιώνει βαθιά μέσα του. Αυτό το ξέρω... αλλά ταυτόχρονα θα μπορούσα να του δώσω μερικά ελαφρυντικά σχετικά με τον λόγο που το έκανε.

Ήθελα να συντηρήσει την οικογένεια του. Δεν λέω πως το κλέψιμο είναι η λύση, αλλά ήταν σε κατάσταση ανάγκης. Έκανε ότι του είπε το ένστικτο του.

Οι ώρες ψυχολογησης μαζί του περνάνε αργά και βασανιστηκά. Του βγάζω τα λόγια με το τσιγκέλι... και έχει συνεχώς ένα μελοδραματικό ύφος στο πρόσωπο του που μου δημιουργεί κατάθλιψη.

Είναι πολύ κλεισμένος στον εαυτό του και αρκετά ντροπαλός. Αλλά θα το ξεπεράσουμε και αυτό.

(Πλευρά Robert).
Κοντεύω να τρελαθώ όλη μέρα στο σπίτι! Εγώ δεν είμαι έτσι... εγώ δεν κάθομαι όλη την ημέρα σε μια καρέκλα παρακολουθώντας σήριαλ και χαζοταινιες.

Εγώ γεννήθηκα σκληρά εργαζόμενος. Μου άρεσε η σκληρή δουλειά γιατί έβγαζα χοντρά λεφτά. Έβγαλα την τσάντα με τα όπλα από την ντουλάπα που τα έκρυψα και τα επεξεργάστηκα.

Θα τα πουλούσα ώστε να εξοικονομήσω κάποια χρήματα. Ντύθηκα και κατευθύνθηκα προς έναν γνωστό που ήξερα πως θα με βοηθούσε στον σκοπό μου.

Μπήκα στο γκρι Fiat και έβαλα μπρος τη μηχανή. Το αμάξι μου κόντευε να πνιγεί από τα κουτιά Μπύρας. Έβαλα μπρος τη μηχανή και καθώς προχωρούσα σε στενά τριγύρω στην πόλη, παρατήρησα πως ένα μαύρο αυτοκίνητο ακριβώς πίσω μου δεν με έχανε από τα μάτια του εδώ και ώρα.

Σταμάτησα στην άκρη του δρόμου και βγήκα έξω από το αυτοκίνητο. Το μαύρο αμάξι σταμάτησε επίσης και η πόρτα άνοιξε. Ο Michael με ένα μαύρο παλτό βγήκε από μέσα και ήρθε προς το μέρος μου.

Χαμογελαστός με ένα τόνο ειρωνίας στο πρόσωπο του. Ανθρώποι που αντίκριζαν εμένα έτσι,συνήθως δεν γνώριζαν την επόμενη μέρα! Έσφιξα τις γροθιές μου και τον πλησίασα και εγώ.

"Υπάρχει κάτι που μπορώ να σε βοηθήσω;" τον ρώτησα ειρωνικά και στηρίχτηκα πάνω στο καπό του αυτοκινήτου μου.

Fatherhood Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα