"Men wtf? Jag hade ingen aning?"

19 1 0
                                    

Det är måndag morgon. Vilket betyder ennu en dag i skolan. Ennu en dag med nya läxor. Ennu en dag när man ser stressade lärare och trötta elever. Ennu en dag då minst 5 elever ska fråga "när slutar vi?" Under den första lektionen.
Men jag antar att jag bara får leva med att det finns måndagar i veckan.

Jag kliver in i den stora skolan som är fylld med ungdomar som dricker Redbull och tuggar tuggummi.

Jag hinner knappt gå fram till mitt skåp innan en tjej ifrån min klass kommer fram till mig. "Omg är ryktena Sanna?" Säger hon överhypad. "Vilka rykten?" Svarar jag förvånat och kollar på henne med en förvirrad min.
"Att du är tillsammans med Marcus Gunnarsen? Han i våran klass" säger hon medans hon spärrar upp ögonen. Hon ser väldigt nyfiken ut.
"Ehhh... asså.. ja.. vi är tillsammans" säger jag. "Omg asså han och hans bor är ju sååå bra" nästan skriker tjejen som heter Alexandra. "V-vad menar du?" Stammar jag fram. Jag ger henne en blick som betyder att hon ska berätta mer.
"Du skojar? Vet du inte?" Säger Alexandra och drar upp hennes arm. På armen så är det tre armband där det står 'Marcus & Martinus'. "Dom är ju artister" säger Alexandra. Hon kollar på mig med världens avundsjukaste blick. "Men wtf? Jag hade ingen aning?" Säger jag till henne. Jag tar snabbt upp telefonen i chock och ringer Marcus.
"Hej babe" säger Marcus med en sexig röst. "Varför har du inte berättat att du är världskänd?" Säger jag. Det känns typ som det första man ska berätta för någon man träffar. "Jag ville att du skulle lära känna Marcus Gunnarsen och inte Marcus från Marcus& Martinus." Säger Marcus. Och han har en poäng i det han säger.
"Ehh okej" säger jag. Jag är fortfarande i chock. Min gulliga Cuscus har tydligen tusentals fans och följare på sociala medier tillsammans med sin bror. Sjukt.

Love Is In The AirOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz