"Jag visste inte att ni var här?"

36 0 0
                                    

2 veckor senare
Jag och Marcus har planerat att gå hem till honom efter skolan.
Vi börjar gå ifrån den stora skolan mot Marcus hus. Jag känner hur Marcus hand långsamt letar efter min och greppar sedan tag om min hand. Vi går här hand i hand påväg till Marcus stora fina hus.
När vi börjar närma oss så börjar Marcus rota i väskan efter något, jag antar att det är hanns hemmaNyckel. När han letat ett tag så får han upp en silvrig nyckel och låser upp.
Vi går in, och jag ser en jacka som jag känner igen hänga på en krok. Och även ett par vita sneakers.
-vems är det? Frågar jag Marcus fundersamt. Och slänger en blick till jackan och skorna.
-jag vet inte? Säger Marcus långsamt och förvirrat.
Vi går in i köket lite halvt förvirrade och börjar ta fram Juice och mackor. Det var SKITÄCKLIG mat idag i skolan, typ någon röra som smakade saltvatten med sega klumpar i. Så vi båda är ganska så hungriga.
Det tar lång tid för oss båda att äta, för att vi sitter mest och pratar om allt och inget. Jag älskar när han får mig och skratta även fast det han sa egentligen inte var så roligt. Det är en känsla man bara kan få när man är med någon man verkligen tycker om.
När vi tillslut ätit klart så plockar vi undan och går upp i trappan. Vi ska precis gå in i Marcus rum när vi båda automatiskt stannar utanför Martinus rum. 
         "Dunk dunk dunk"
Låter det i väggarna och vi båda hör hur två personer stönar.
Jag och Marcus kollar förvånat på varandra och fnissar till. Har Martinus tjej? Det är nog den frågan som snurrar runt i både mitt och Marcus huvud just nu.
Vi fortsätter in i Marcus rum och låter Martinus och den där tjejen fortsätta ha trevligt.
Efter ungefär 5 minuter så slutar dunkandet och vi hör hur Martinus och någon tjej går ut från Martinus rum. Jag ser hur Marcus försiktigt öppnar sin dörr lite så att han kan se i en liten springa vem det var Martinus hade haft sex med. (Erkänn att man skulle vara ganska nyfiken haahaha)
Jag smyger oxå fram och kollar i den lilla springan.
-MADDE??? Råkar jag säga liiiite för högt då både Martinus och Madde snabbt vänder blicken  mot mig och Marcus som står och kikar i en liten springa i dörren.
-jag visste inte att ni var här? Säger Martinus lite generad och lägger armen runt Madde som står och är helt röd i ansiktet.
-Ehh.. jo.. vi är här.. säger jag lite snabbt och förstår sedan hur dumt det låter.

Love Is In The AirWhere stories live. Discover now