Vi är ju proffs

21 1 1
                                    

Klockan är nu 19:34 och vi ska laga middag. Jag vet, det är ganska sent. Men ingen av oss vara hungriga förrän nu.
Vi reser oss upp ifrån familjen Gunnarsens sköna soffa och går till köket. Vi tänkte laga taco. Marcus öppnar kylen och tar ut några grönsaker. Han lägger de på bänken med en skärbräda under. "Kan du skära grönsakerna så kan jag steka köttfärsen?" Frågar jag Marcus. "Vet du inte hur man skär grönsaker eller?" Säger Marcus retsamt och knuffar lätt till mig på axeln. "Ha Ha Ha.." säger jag ironiskt.

Jag börjar steka köttfärsen och Marcus står precis bredvid mig och skär grönsakerna. Jag petar runt i köttfärsen med en stekspade. Jag känner Marcus som kramar mig bakifrån. Han kysser mig lätt i nacken. Han lägger sin hand på min och hjälper mig med stekspaden. "Nu är det klart" säger jag och lyfter bort stekpannan ifrån spisen. Jag häller upp köttfärsen i en skål och dukar fram allt på bordet.

"Vad fint det blev baby" säger Marcus när vi båda satt oss ner vid bordet. Det är fullt med grönsaker, såser, köttfärs och chips. Jag nickar och ler stort emot Marcus. "Vi är ju proffs" säger jag och skrattar.

Vi äter länge. Så länge så att vi inte orkar se på film. Vi går direkt till Marcus stora sköna säng. Jag ligger innerst. Och Marcus ligger bredvid mig och håller om mig. Han petar lite i mitt hår och masserar min hårbotten. Det är det skönaste som finns.
Jag somnar nästan på en gång.

Love Is In The AirWhere stories live. Discover now