The new boy

101 2 0
                                    


(By the Way: billedet forstiller Emilie)
Skolen starter klokken: 8:15 og jeg når lige at komme ind i klassen før det ringer. Folks øjne er første gang ikke på mig men noget bag mig. Jeg kigger mig hurtigt tilbage mens jeg stadig går hen til min plads. Og der står en dreng, jeg aldrig har set før. Men jeg kan ikke se ham ordentligt da han står med ryggen til. Ham og vores klasselærer Carina står og snakker lidt, før hun går over mod kateteret. I mellemtiden har jeg sat mig på min plads klar til at have undervisning. Jeg lægger også mærke til den tomme plads der er bag mig, hvor min veninde Marie normalt sidder, i stedet er hun blevet flyttet længere væk. Over i den anden side af klasse, Æv. Jeg kunne ellers godt lide at sidde tæt på hende. Den tomme plads må være til drengen, som tydeligvis er ny.
"Godmorgen alle sammen, i dag har vi fået en ny dreng." Siger Carina ud over klassen, og derefter retter hun blikket over mod den nye dreng. "Kunne du ikke tænke dig og fortælle lidt om dig selv?" Fortsætter hun. Først nu vender drengen sig om så jeg virkelig kan se hans ansigt tydeligt. Jeg forstår nu, hvorfor alle var så optaget af at kigge på ham tideligere. Han er virkelig flot. Brune øjne, brunt hår, tydelige kæber og flot stil. Og mon ikke han gemmer et godt sixpack bag den der t-shirt.
"Jo, mit navn er Josh, jeg er 16 år, og kommer ligefra og have boet i Kina et år. Og nu bor jeg så her i byen." Mens han snakker sniger hans blik over på mig, og vi kigger på hinanden gennem det meste af hans præsentation. Hans øjne slipper først mine da Carina beder ham om at tage plads. Mens han går forbi mig mødes vores øjne igen, og det bliver også til et lille smil. Han sætter sig lige bag mig, men jeg kigger ikke på ham en eneste gang gennem hele timen. Jeg vil nødig få ham til at tro at jeg er en stirrer. I modsætning til stort set alle andre piger i klassen, som nærmest ikke fjerner deres øjne fra Josh.
Klokken ringer og jeg rejser mig for at gå over til pigerne som står samlet i en gruppe ovre i hjørnet, mens drengene og Josh står i det andet.
"Nej hvor er han flot"
"Han er bare så cute"
"Tror i han ka lide nogen"
Og sådan fnidre pigerne videre mens jeg ikke siger et ord. I stedet kan jeg se drengene snakke med Josh. Jeg kigger et par gange på ham, men fjerner hurtigt blikket når han opdager det.

Life of a richkid Where stories live. Discover now