Life of a richkid- Beginning

151 2 0
                                    

Jeg vågner, klokken er 7:15 og det er tid til at stå op. Solen står op ude foran mine store vinduer der fylder to sider af mit værelse. Lyset strækker sig hele vejen til kanten af min seng, og rammer mig kun lige i øjnene. Jeg sætter mig op midt i min dobbeltseng. Ja du hørte rigtig, lille mig har en seng beregnet til 2 personer.
Jeg rejser mig op og går over mod mit walk in closet på den anden side af mit værelse. Rummet er på størrelse med et klasselokale. På højre side af døren er mit kæmpe fuldstørrelsesspejl. På venstre er min sko-væg, min elskede sko-væg. Jeg finder et fint sæt tøj, (det du kan se på billedet) det tager normalt altid et kvarter. Derefter sætter jeg mig ud til mit makeupbord, og starter med at lægge min makeup. Jeg kigger på min telefon, klokken er 7:45. Jeg har 25 minutter endnu, før jeg skal være ude af døren.
Jeg krøller mit hår hurtigt så det ser meget naturligt ud. Helt roligt går jeg nedenunder til morgenmaden. Vores husholderske Karin har altid lavet toast, æg og bacon, pandekager i weekenderne og meget andet. Min far er altid meget hurtig til at spise, da han tit har møder omkring hans firmaer. Men min mor sidder der oftest til jeg er færdig. Efter jeg har spist er klokken 8:05, og jeg skynder mig bare op for at børste tænder på mit eget badeværelse.
Jeg tager min skoletaske på ryggen, og går ud af døren. Vores chauffør Benny venter altid på mig udenfor i vores Tesla, som jeg bliver kørt til skole i hver dag.
"Ha' en god dag i skole" råber min mor ud af døren, da jeg stiger ind i bilen.
Benny er en af mine favorit personer og vi har det altid sjovt på vej og på vej hjem fra skole.
"Skal du til fest i dag Emilie, eller hvad siden du er så fint klædt på?!" Siger Benny med et lille grin.
"Nej Benny, du kender mig da efterhånden. Jeg kan bare godt li' at gøre lidt ud af mig selv!" Siger jeg meget bestemt, men kan ikke holde det inde og begynder også så småt at grine. "Men tak for komplimentet" siger jeg og stiger ud af bilen.
"Farvel" når Benny lige at sige før jeg smækker bildøren i.

Life of a richkid Where stories live. Discover now