Tanrılar ve Çocukları

582 68 11
                                    

Abon dünyanın koruyucuların yarattığı Vasıfsızların merkezleriydi. Onlar gibi insanları korumak için görevli Vasıfsızlardan bağımsız Fentominler başka bir sınıftı. Dünyanın kuzeyi Vasıfsızlar tarafından korunurken, Güneyi Fentominler tarafından korunur.

Vasıfsızlar liderlerini Lantor ve Zehel olarak, Fentominler ise sadece Zehel olarak görür.

Fentominler dünyanın güneyinde kendilerine ayrılan alanın tam ortasına kurulmuş etrafı okyanuslarla çevrili bir adada, Vasıfsızlar ise kuzeyde şehre çok yakın insanlar tarafından terk edilmiş ormanın derinliklerindeki merkezlerinde görevlerini icra ederler.

İki klanı koruyan, büyücüler tanrılardan özel olarak verilen emirle yaptıkları çok güçlü büyüleridir.

Vasıfsızlar ( Lantor'un çocukları)
Yedi tanrının bir araya gelip güçlerini kullandıkları tek klandır. Güçlerinin bir çoğunu Zehelden alsalarda tüm yedi tanrıya eşit alanda saygı duyarlar onları yönetmek Lantor'a düştüğü için tüm vasıfsızlar babalarını Lantor olarak görür.

Güçleri on yedi yaşlarında açığa çıkar fakat bazı Vasıfsızlar yeterli güce sahip değilse yaş aralığı 23'ü bulur.

En yaşlı ve güçlü Vasıfsız lider konumundadır tanrılar eski yerlerine geçene kadar klanlarını yönetirler. Ancak Lantor gibi bir kaç Yedi Tanrı görevlerinin başına geçmişir.

İnsan süretinde olup sadece İblis ve Goblinleri öldürme gücüne sahiptirler. Vasıfsızlara diğer canlılar gibi ölümsüzlük bahşedilmemiştir. Hedefleri Yedi Tanrıyı bulup tekrar bir araya getirmektir fakat şuana kadar Tanrılar hariç Zehel ve Virtayı gören hiç kimse olmamıştır.

 Hedefleri Yedi Tanrıyı bulup tekrar bir araya getirmektir fakat şuana kadar Tanrılar hariç Zehel ve Virtayı gören hiç kimse olmamıştır

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Fentominler
Kendileri Vasıfsızlardan gelme sınıftır. Vasıfsızlardaki tüm güçler onlardada vardır ancak onlar Vasıfsızlar gibi Lantor'u liderleri kabul etmezler bu yüzden Vasıfsızlardan ayrılmıştır.

En güçlü Fentomin lider konumundadır, genel olarak acımasızdırlar. Kendi klanları hariç klanlara yardım etmezler rakipleri olarak Vasıfsızları görürler.

Yedi hayaletten biri olan Dagon sayesinde Vasıfsızlar gibi insanlara görünmeme güçleri vardır askerlerini daha küçük yaşta eğitmeye başlarlar.

Yedi hayaletten biri olan Dagon sayesinde Vasıfsızlar gibi insanlara görünmeme güçleri vardır askerlerini daha küçük yaşta eğitmeye başlarlar

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Need Me (Cehennemin Koruyucusu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin